Κιουτσούκης: Η κυβέρνηση να ακούσει τον σφυγμό της κοινωνίας

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της βρίσκεται η Ελλάδα, τονίζει σε μήνυμα του ο γ.γ της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.

Οπως χαρακτηριστικά λέει:

Οι προβλέψεις των Μνημονίων απέτυχαν παταγωδώς, τα αποτελέσματά τους είναι τραγικά για την πραγματική οικονομία και εγκληματικά για την κοινωνία.

Οι μειώσεις μισθών και

συντάξεων στραγγαλίζουν την αγορά βάζοντας λουκέτο σε περισσότερες από 480.000 επιχειρήσεις, συνθλίβουν την κοινωνική συνοχή εκτινάσσοντας την ανεργία σε επίπεδα παγκόσμιου αρνητικού ρεκόρ (25% στατιστική – 32% πραγματική), ενώ επιτείνουν την ύφεση η οποία «τρέχει» με ρυθμούς χωρών που βρίσκονται σε πόλεμο.

Η χώρα μας αντι για πολιτικούς ηγέτες έχει πολιτικούς νάνους πρόθυμους  να ικανοποιήσουν κάθε παράλογη απαίτηση της τρόικα και των δανειστών.

Η λύση δεν είναι η διάλυση της Ελλάδας και τα μνημόνια δεν αποτελούν εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, καθώς δεν παράγουν πολιτική και ευημερία αλλά μια διαρκής εξοντωτική τιμωρία που οδηγεί στην εξαθλίωση.

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τον σφυγμό της κοινωνίας διαφορετικά, τα χιλιόμετρα των μέτρων τους για να περάσουν από τη Βουλή, θα πρέπει να περάσουν πρώτα πάνω από τα πτώματα μας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα