Κασιδιάρης: Υπάρχουν αστυνομικοί που λένε στους πολίτες που τους καταγγέλλουν παρανομίες, πάρτε την Χρυσή Αυγή καλύτερα!

Την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τηλεοπτικό πλατό είχαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Αυτή είναι η πολιτική μας επιλογή, για την οποία κρινόμαστε», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης

αναφερόμενος στην απόφαση της Χρυσής Αυγής να μοιράζει δωρεάν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες και να διοργανώνει αιμοδοσία αποκλειστικά για Έλληνες και πρόσθεσε: «Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης το κράτος ξύπνησε από τον ακτιβισμό της Χρυσής Αυγής. Συμμορίες αλλοδαπών μαχαιρώνουν Έλληνες μικροπωλητές και για να αντιμετωπιστεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης χρειάζονται ακραία μέτρα. Εμείς σαν κόμμα καταδικάζουμε την βία».

Σε ένα σημείο της συζήτησης ο Ηλίας Κασιδιάρης θυμήθηκε τον Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στο τηλεοπτικό στούντιο στην επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου. «Από τον Παυλόπουλο που κοιμόταν είναι καλύτερος ο Δένδιας».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασιδιάρης, Υπάρχουν, Χρυσή Αυγή,kasidiaris, yparchoun, chrysi avgi