Ηλεία: Γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο

Στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο… πελαργός μια νεαρή κοπέλα, ρουμανικής καταγωγής, από τα Λεχαινά, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε στηθεί ολόκληρη «επιχείρηση» στο σπίτι της νεαρής κοπέλας, με τη συνδρομή της μικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών που της προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια και παραλίγο μάλιστα να την ξεγεννήσουν!

Όταν η νεαρή κοπέλα αντιλήφθηκε ότι ήρθε η ώρα του τοκετού ο 23χρονος πατέρας ειδοποίησε το ασθενοφόρο, προκειμένου

να μεταβούν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Το μωρό όμως, το οποίο είναι και το δεύτερο του νεαρού ζευγαριού, φάνηκε ιδιαίτερα… βιαστικό να εξερευνήσει τον κόσμο!

Η νεαρή μητέρα με τη βοήθεια του συζύγου της και της υπόλοιπης οικογένειας κατέβηκε τα σκαλιά του σπιτιού αλλά… δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Στο σημείο έσπευσε η μικτή περιπολία του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών με τους αστυνομικούς να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και να προετοιμάζονται για γέννα!

Τη στιγμή όμως που καλούσαν γιατρό, το ασθενοφόρο παρέλαβε την νεαρή κοπέλα για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Στα μισά ωστόσο της διαδρομής η νεαρή κοπέλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι. Λίγα λεπτά αργότερα το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με το πλήρωμά του αλλά και τον νεαρό πατέρα του παιδιού να κατεβαίνουν χαμογελαστοί και χαρούμενοι από την ευτυχή κατάληξη της «περιπέτειας», ενώ το μωρό και η μητέρα εισήχθησαν αμέσως στη Μαιευτική Κλινική!

Πηγή: patrisnews

Keywords
Τυχαία Θέματα