Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει για όλους και για όλα και φωτογραφίζεται πιο όμορφη από ποτέ- Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ρούλα Κορομηλά, η μεγάλη κυρία της ιδιωτικής τηλεόρασης άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Απωθημένα δεν έχω γιατί πάντα φροντίζω αν κάτι, θέλω να προσπαθήσω να το πλησιάσω έστω. Και στη δουλειά μου ισχύει αυτό και στην προσωπική μου ζωή. (…) Με όποιο τίμημα. Και αν αποτύχεις, εσύ ξέρεις πως δοκίμασες. Φίσκαρες. Αλλά έτσι δεν υπάρχει απωθημένο που κάνει τους ανθρώπους εμπαθείς, μίζερους, δυστυχείς

και κακοπροαίρετους.»

«Τελευταίες φορές στα σ΄αγαπώ δεν υπάρχουν. Μόνο πρώτες. (…) Τους άντρες της ζωής μου τους τιμώ όλους. Είχαν πάντα τους διακριτούς τους ρόλους. Κι εγώ τον δικό μου. Αυτόν της γυναίκας.»

«Όσοι θέλουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω δεν είναι ευχαριστημένοι από το «τώρα» τους και δεν μάχονται για αυτό. Οι στιγμές του «τώρα» ορίζουν την ίδια τη ζωή. Το παρελθόν είναι πίσω κι εγώ δεν ζω με τις αναμνήσεις».

«Η τηλεόραση, τα κανάλια δεν έχουν προβλήματα από μόνα τους λόγω επιλογών ή κακοδιαχείριση, αλλά είναι ενταγμένα σε μια οριακή οικονομική συγκυρία, με ό,τι αυτή συνεπάγεται. (…) Θα το παλέψουμε, θα αγωνιστούμε, θα προσπαθήσουμε και θα πάμε παρακάτω. Όλοι μαζί. Είναι καιρός για αλληλεγγύη, κατανόηση και δουλειά.»

πηγή: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα