Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Γερμανία και Αργεντινή δίνουν ραντεβού στο Μαρακανά (22:00 ΝΕΙΡΤ) με έπαθλο την μεγάλη κούπα.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε. Το βράδυ στο Μαρακανά βγαίνει ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής. Γερμανία εναντίον Αργεντινής, «πάντσερ» κόντρα στον Μέσι και την παρέα του.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ έστειλε μήνυμα συντρίβοντας με το εκπληκτικό 7-1 την Βραζιλία σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ Τα «πάντσερ» δείχνουν σε καλή κατάσταση με τον Νόιερ να είναι απλά ανίκητος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αναμένεται η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Αργεντινή από την άλλη χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα του Σαμπέγια προκρίθηκε δίκαια αφού κατάφερε να δείξει καλύτερη εικόνα από αυτή της Ολλανδίας και να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.

Στα αγωνιστικά, στην τελευταία προπόνηση ο Σαμπέγια δοκίμασε τον Ντι Μαρία με τους βασικούς αλλά ο άσος της Ρεάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Έτσι ο Πέρες αναμένεται να ξεκινήσει βασικός με τον Ντι Μαρία στον πάγκο.

Αυτό θα είναι το τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων σε τελικό Μουντιάλ με τις δύο χώρες να μετράνε από μία νίκη.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέβεντες, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Οζίλ, Μίλερ, Κλόζε

Αργεντινή: Ρομέρο, Ρόχο, Γκαράι, Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα, Λαβέτσι, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες, Μέσι, Ιγκουαϊν

Keywords
Τυχαία Θέματα