Η Miley Cyrus δηλώνει: «Ο Marc Jacobs με έφερε πιο κοντά στην υψηλή ραπτική»!

Η Miley Cyrus μπορεί να ακούγεται όλο και περισσότερο τελευταία -με αφορμή τις προκλητικές της εμφανίσεις πάνω και κάτω από τη σκηνή αλλά και τις εκκεντρικές της δηλώσεις- ωστόσο το μόνο που μπορούμε να της αναγνωρίσουμε είναι ότι τουλάχιστον παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο στιλιστικό ενδιαφέρον, από τότε που τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Hannah Montana.

Με την κυκλοφορία του καινούργιου

της άλμπουμ «Bangerz», πέρα από την προφανή αλλαγή του ρεπερτορίου παρατηρήσαμε και τη δραστική αλλαγή στο look της: ξεκίνησε με ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα και μερικά tattoos και σταδιακά άρχισε να φοράει όλο και πιο rock ρούχα -με πολλά cropped tops, αποκαλυπτικά εσώρουχα και διαφάνειες- τα οποία την μετατρέπουν σε μία από τις πιο edgy ανερχόμενες σταρ στην Αμερική.

Παράλληλα άρχισε να δουλεύει τακτικά με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας όπως τον φωτογράφο Terry Richardson και τον σχεδιαστή Marc Jacobs.

Μάλιστα σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Hunger, η Cyrus λέει ότι οφείλει στον Jacobs (ο οποίος την επιστράτευσε πρόσφατα για να ποζάρει γυμνή για ένα από τα t-shirt του) την είσοδό της στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Πηγή : protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα