Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος: Πολιτεύονται με τακτικές «τσατσάς»…

Ο υπουργός οικονομικών παρανόμησε κι αυτό είναι πλέον όχι μόνο προφανές στα μάτια των πολιτών αλλά αποτελεί κι ένα υστερόγραφο στο «πωλητήριο» που έχουν βάλει στις πύλες της χώρας αυτοί οι ντόπιοι υπάλληλοι της Γερμανικής κατοχής.

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Το γράφει σήμερα η «Καθημερινή», ότι η Κομισιόν «φοβάται τους θεσμούς, το Σύνταγμα, τους Πολίτες» στην Ελλάδα. Ίσως για αυτό έβαλε τον πιο ευδιάκριτο

από τους εγχώριους προσκυνημένους να ζητήσει από την Δ. Ε. Η. να παρανομήσει, αγνοώντας απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να εισπράττει το άθλιο χαράτσι, τερατογένεση του έτερου σκαπανέα της καταστροφής, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Και να’ μαστε σήμερα σε ένα απολύτως κομβικό σημείο, όχι της συγκυρίας αλλά συνολικά της μακραίωνης ιστορίας μας. Τώρα έχουμε πλέον πειστεί πως η κρίση είναι ένα απολύτως στημένο Πράγμα. Σήμερα γνωρίζουμε πια τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας αυτόν, που πριν από λίγα μόλις χρόνια βρώμικοι και αργυρώνητοι πολιτικοί μας τον παρουσίαζαν ως μια «Εθνικιστική φαντασίωση».

Και να λοιπόν που σήμερα πετρελαϊκοί και ενεργειακοί κολοσσοί διαγκωνίζονται για μια θέση στην αφετηρία του πακτωλού. Και να που η παλιά εγχώρια διαπλοκή αγωνίζεται να επιβιώσει απέναντι στη λύσσα των νέων Γερμανόδουλων και εξίσου αμαρτωλών νέων Τζακιών.

Όλα αυτά για μια «εθνικιστική φαντασίωση»; Αυτοί εδώ, οι μυθοδοί της δήθεν αναγκαιότητας της παρουσίας μας μέσα στην Ευρωπαϊκής Ένωσης επικρέμονται πλέον εκτεθειμένοι όχι μόνο για το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση της κοινωνίας, αλλά και τα κακοήθη καρκινικά κύτταρα που σκόρπισε στο σώμα της κοινωνίας μας, το Ευρώ.

Δανεικά λεφτά χωρίς όραμα. Μια τακτική «τσατσάς» που κερδίζουν από τις διαστροφές των μεθυσμένων νταβατζήδων στα κορμιά των φτηνών πεταλούδων, ακολουθείται από τους κυβερνώντες.

Έθνη και λαοί όμως που καθοδηγούνται από το παρελθόν τους σε μέλλον που βλέπουν πλατύ, δεν μετατρέπονται ποτέ σε έθνη – πόρνες. Έστω και στο μισοσκόταδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά, συμπαθάτε με, καλύτερα έξω από αυτό…

Keywords
Τυχαία Θέματα