Γράφει ο Δημήτρης Δεμεσούκας: Masterchef στο Μέγαρο Μαξίμου- Απόψε ο μεγάλος τελικός

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Βαγγέλης και ο Φώτης έφτασαν ένα βήμα πριν την αποχώρηση.…Τελικά όμως την τελευταία στιγμή κατάφεραν να περάσουν την δύσκολη δοκιμασία και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο αποψινό τελικό στις 20:30 το βράδυ.

Το «πιάτο» το οποίο έπρεπε να κατασκευάσουν…και τους δυσκόλεψε πολύ, λεγόταν ΕΡΤ. Στην αρχή έβαλαν όλα τα γνωστά υλικά μιας επιτυχημένης συνταγής. Ψιλοκομμένη επαναστατικότητα, λίγα τρίμματα «τσαμπουκά», νόστιμα και πάντα απαραίτητα μυρωδικά…όπως απειλές, αγανάκτηση, οργή, ευαισθησία για τους εργαζομένους

και την κλασική αλλά πάντα ευκολοχώνευτη «σάλτσα»…τις δηλώσεις. Όμως….

Όμως η παραγωγή της εκπομπής δεν ήταν ευχαριστημένη… Στο «στούντιο» του Μεγάρου Μαξίμου όπου γίνονται τα γυρίσματα επικρατούσε αναβρασμός. Από τη μία το «πιάτο» δεν ήταν αυτό που ήθελαν, από την άλλη γνώριζαν ότι αν αποχωρήσουν ο Βαγγέλης και ο Φώτης η εκπομπή…δεν θα κάνει τα ίδια «νούμερα».

Από την άλλη…και το κοινό ήταν μουδιασμένο. Στο facebook και στα άλλα διαδικτυακά «πηγαδάκια» κάποιοι ψήφιζαν υπέρ της αποχώρησης τους και κάποιοι άλλοι ηταν πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα τα βρουν.

Έτσι βρέθηκε η «χρυσή τομή»…Με την κλασική μαεστρία τους- αυτή που τους χαρακτηρίζει κι αυτήν που τους έκανε άλλωστε να φτάσουν μέχρι εδώ- βρήκαν τη λύση. Σκέφτηκαν κάτι πολύ απλό. Άλλαξαν την ονομασία του «μενού». Πάντα με την ίδια «σάλτσα»- τις δηλώσεις- μετονόμασαν το «πιάτο» από ΕΡΤ…σε δημόσια ραδιοτηλεόραση!!!

Έτσι θα τους «θαυμάσουμε» απόψε στον μεγάλο τελικό στις 20:30 το βράδυ πάντα σε ζωντανή σύνδεση…

ΥΓ: Όσο για τον Αλέξη….περιμένει κι αυτός με αγωνία όπως όλοι μας. “Αλλωστε του έχουν υποσχεθεί ότι αν αυτό το Masterchef δεν πάει καλά…πολύ σύντομα θα έχει την δική του εκπομπή!

Από τον Δημήτρη Δεμεσούκα

Keywords
Τυχαία Θέματα