Γλέζος: Έχω σχέδιο και πρόγραμμα, να περιμένετε εκπλήξεις

«Δεν θέλουμε Ευρωκοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης» είπε ο Μανώλης Γλέζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε πως ενα από τα πρώτα θέματα που θα θέσει είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα τεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. “Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες στο γερμανικό λαό για να τεθεί το θέμα αυτό” τόνισε σε συνέντευξή του στο Βημα FM

και συμπλήρωσε: “Έχω ολόκληρο σχεδιασμό και πρόγραμμα και σας προειδοποιώ ότι θα έχουμε εκπλήξεις”.

Ο κ. Γλέζος είπε επίσης οτι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει πλήρη αυτονομία, να μην έχει καμία επιρροή, να μην είναι κοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης, αλλά μιας ευρωπαϊκής Ευρώπης. “Η Ευρώπη ανήκει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να είναι εξάρτημα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, να είναι η Ευρώπη της Δημοκρατίας, των λαών και του πολιτισμού”.

Σε οτι αφορά το ρεκόρ στυρώνείπε ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός είναι ανεξαρτήτως κομμάτων. “Δεν εδράζεται στο θρύλο του Μανώλη, αλλά σε μια συνέχεια και μια συνέπεια των αγώνων που δίνω” είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα