Γιατί ο Θέμης αποκάλεσε την Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλη;

Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε στο τρίτο «Όλα τρέλα» αυτής της εβδομάδας, το βράδυ της Τετάρτης ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μοιράστηκε με την τηλεοπτική… τρελή παρέα το γιατί δεν ήθελε να συνεργαστεί με τη – διπλανή του στο πάνελ του «Πρωινό» ΑΝΤ1Σάσα Σταμάτη.

«Θέλετε να κάνουμε ανταλλαγή; Να σου φέρω τη Σάσα και να πάρω τη Δούκισσα;» ήταν η αρχική πρόταση του παρουσιαστή στον Θέμο Αναστασιάδη και εξήγησε γιατί το είπε αυτό: «Η Σάσα είναι ο Βαγγέλης. Μιλάει χειρότερα και από άντρα, δίπλα μου έχω τον νταλικέρη, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, φορτηγατζής».

Όσο για την παλαιότερη δήλωσή του, όπου είχε πει στο «Μες στην καλή χαρά» ότι δε θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί μαζί της, ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Τι το ‘θελα και το είπα; Βρέθηκα ένα χρόνο μετά να την έχω δίπλα μου. Τι άλλο να πω;».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είπε: «Μα είναι δυνατόν όταν την είχατε καλεσμένη να της κάνετε είσοδο; Έχετε τρελαθεί; Το παίζαμε και γελούσαμε μια ώρα στο Πρωινό. Έσκασε η Σάσα Σταμάτη είσοδο; Πάτε καλά;».

Όσο για την πιο δύσκολη τηλεοπτική του στιγμή; «Σε αμήχανη θέση σε εκπομπή δεν έχω έρθει. Μου έχουν τύχει καλεσμένοι που δεν γουστάρουν να πολυμιλήσουν, αλλα εκεί το χειρίζεσαι. Δεν τρέχει τίποτα. Με έχουν πειράξει όσα κακεντρεχή σχόλια έχουν γίνει κάποιες φορές για τα μάτια μου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν θέματα και μέσα από τη θλιβερή τους ανωνυμία ξεσπάνε σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα τους ταράξουν», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σχέση που τον δένει με τη Ναταλία Γερμανού: «Με τη Ναταλία μένουμε και μαζί, στο ίδιο συγκρότημα. Σαν γειτόνισσα είναι πάρα πολύ νορμαλ, αθόρυβη. Είναι νυχτοπούλι. Τις κανονικές ώρες η Ναταλία είναι σε χειμερία νάρκη, ενώ το βράδυ πάντα τσεκάρω ότι το φωτάκι απέναντι είναι αναμένο. Ποτέ δεν κοιμάται πριν από μένα, παρά μόνο την περίοδο του Μες Στην Καλή Χαρά. Όλες τις μέρες η Ναταλία κάθεται μέχρι αργά και της αρέσει πολύ. Τηλεοπτικά μου λείπει, αλλά ήταν πολύ δυνατό αυτό με το Μες Στην Καλή Χαρά. Θα στεναχωριόμουν αν δεν την έβλεπα, αλλά είμαστε φίλοι».

Keywords
Αναζητήσεις
δουκισσα νομικου και ο θεμις
Τυχαία Θέματα