Γιατί μήνυσε ο Νικολόπουλος τον Κεδίκογλου- Τι λέει στην μήνυση του

Μήνυση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου υποβάλλει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπολος, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση. Ως μάρτυρες καλεί τη γυναίκα του και δημοτική σύμβουλο Τασία Μανωλοπούλου και την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λένα Καλεντζώτη.

Η μήνυση Νικολόπουλου έχει ως εξής:

ΕΓΚΛΗΣΗ

(Δια του τύπου τελούμενο έγκλημα)

Νικόλαου Νικολόπουλου

του Ιωάννη και της Αφροδίτης, βουλευτή Αχαΐας και τέως Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κατοίκου Πατρών (Μιαούλη αρ. 48)

ΚΑΤΑ

Σίμου Κεδίκογλου του Βασιλείου, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Υφυπουργού και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, κατοίκου Ευβοίας (Νεοφύτου αρ. 48Γ- Χαλκίδα)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ

Υ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

(Δια του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πατρών)

1. Είμαι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου πλέον της εικοσαετίας, εκλεγμένος για πρώτη φορά το έτος 1989, ενώ η παρουσία μου στα κοινά χρονολογείται από το έτος 1986 όταν εκλέχτηκα πρώτος σε σειρά προτίμησης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρών, το δε έτος 1990 ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Το Μέλλον της Πάτρας».

2. Παντρεμένος με την Αναστασία Μανωλοπούλου, πατέρας τεσσάρων (4) ανηλίκων τέκνων, με 25ετή πλέον παρουσία στην πολιτική ζωή και στα κοινά αυτού του τόπου, πάντα προσπαθούσα για το καλό της χώρας μου και των συμπολιτών μου, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της Ελλάδας χωρίς ποτέ να προτάξω το προσωπικό μου συμφέρον, αδιαφορώντας για τυχόν πολιτικό κόστος που θα είχαν οι επιλογές μου.

3. Από το 1974 ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγείς από τότε μέχρι σήμερα σχεδόν σε όλα τα όργανα του κόμματος, έως και το Πολιτικό Συμβούλιο που είναι το ανώτατο καταστατικό όργανο της κεντροδεξιάς παράταξης.

4. Το χρονικό διάστημα πριν από την πρόσφατη διπλή εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012 για τις Βουλευτικές Εκλογές, ήμουν Τομεάρχης Εργασίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας, και ένας εκ των βασικών συντακτών του κυβερνητικού προγράμαμτος της ΝΔ καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ρύθμισης των σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, στον εργασιακό και τον ασφαλιστικό τομέα, ενώ μετά τις εκλογές ορκίστηκα Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με κύριο μέλημα και πρωταρχικό σκοπό την υλοποίηση των προεκλογικών και προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξης και εμού προσωπικά προς τους κοινωνικούς μας φορείς και προς τους συμπολίτες μας, για ένα καλύτερο αύριο.

5. Επειδή πολύ σύντομα αντιλήφθηκα ότι δεν πρόκειται να τηρηθούν οι δεσμεύσεις μου προς τους συμπολίτες μου για επαναδιαπραγμάτευση με την ΤΡΟΪΚΑ, των όρων και συμφωνιών του μνημονίου στα εργασιακά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, αφού όταν και εφ’ όσον λάβει χώρα θα είναι άνευ αντικειμένου, αντίθετα η τρικομματική κυβέρνηση προχωρά στην άμεση υλοποίηση αυτών, που συνεπάγεται μ

Keywords
Τυχαία Θέματα