Για το εξώφυλλο του Playboy ποζάρει η Kate Moss

Kate Moss κοσμεί το επετειακό εξώφυλλο του Playboy για τον Ιανουάριο -με αφορμή την συμπλήρωση των εξήντα του χρόνων-και η πρώτη της φωτογραφία από την ιστορική αυτή συνεργασία, μόλις κυκλοφόρησε. Κοιτώντας σαγηνευτικά τον φωτογραφικό φακό και φορώντας τη θρυλική στολή του Playboy bunny -το super model έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις σελίδες του αντρικού περιοδικού.

Ο υπεύθυνος ύλης του Playboy, Jimmy Jellinek, είπε μάλιστα στην εφημερίδα Los Angeles Times δήλωσε για τη Moss «είναι το τέλειο κορίτσι για το περιοδικό! Το Playboy είναι ένα τεράστιο διεθνές brand. Χρειαζόμασταν ένα εξίσου παγκόσμιο είδωλο για να το γιορτάσουμε-αυτό ήταν το σκεπτικό. Μιλάμε για το πρόσωπο της καμπάνιας της φίρμας Burberry…το μεγαλύτερο supermodel όλων των εποχών στο εξώφυλλο του Playboy. Είναι ο τέλειος συνεργάτης για να μας βοηθήσει να εγκαινιάσουμε τα επόμενα 60 χρόνια», είπε ενώ συνέχισε «Όλα ξεκίνησαν με τη Marilyn Monroe πριν εξήντα χρόνια –ένα σύμβολο για την εποχή της- και τώρα έχουμε την Kate Moss».

Ο Hugh Hefner, ιδρυτής του περιοδικού προσέθεσε: «Είναι μια celebrity, γνωστή σε όλο τον κόσμο που διασχίζει τα σύνορα μεταξύ της σεξιυαλικής φαντασίωσης και του modeling υψηλής μόδας. Ήταν ότι έπρεπε για εμάς».

πηγή: peoplegreece.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα