Γερανός κατέρρευσε πάνω σε αυτοκίνητο και σκότωσε μία γυναίκα! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Συγκλονίζει το Παγκύπριο η τραγωδία που έζησε χθες βράδυ η Λάρνακα, όταν γερανός ο οποίος βρισκόταν στο κέντρο των Φοινικούδων κατέρρευσε στέλνοντας στον θάνατο μία γυναίκα και σκορπώντας τον τρόμο.

Την ίδια ώρα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αφού ο συγκεκριμένος γερανός, εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό εταιρείας η οποία εκτελούσε το έργο επέκτασης του Δημαρχείου Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο:

Σε έκτακτη σύσκεψη του, το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια

προς την οικογένεια της άτυχης Βρετανίδας που έχασε τη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο, καθώς και τη συμπάθεια του προς τους τραυματίες.

Ο γερανός ήταν εγκατεστημένος στο πλακόστρωτο της παραλίας από τον εργολάβο που ανέλαβε τις εργασίες επέκτασης των κεντρικών γραφείων του Δήμου Λάρνακας από τον Νοέμβριο του 2011. το δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε για τις ενέργειες που θα γίνουν σε σχέση με τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό ατύχημα, και οι οποίες αφορούν έρευνα από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας για τις συνθήκες του ατυχήματος, έρευνα από την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία του Τμήματος δημοσίων Έργων, έρευνα από την αστυνομία, ενώ θα διεξαχθεί και εσωτερική έρευνα από τον λειτουργό ασφάλεια του Δήμου λάρνακας.

Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε όπως εξουσιοδοτηθεί λειτουργούς του δήμου, προκειμένου να επικοινωνήσει με όλους τους επηρεαζόμενους από το δυστύχημα, για την παροχή οποιασδήποτε βοήθεια.

Έχει αποφασιστεί επίσης όπως γίνει έλεγχος σε όλους τους γερανούς οι οποίοι βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων της Λάρνακας, ενώ λειτουργός τους Δήμου θα επικοινωνήσει με όλους τους επηρεαζόμενους για αποκατάσταση των ζημιών.

Μιλώντας στην Εκπομπή του Sigma, Μεσημέρι και Κάτι, ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης εξέφρασε τη βαθιά θλίψη των δημοτικών αρχών για το τραγικό συμβάν και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια της αδικοχαμένης Αγγλίδας καθώς και στους τραυματίες. Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για κάτι πρωτοφανές που έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρχές για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες οδήγησαν στο δυστύχημα.»

Είπε ότι ο συγκεκριμένος γερανός, βρισκόταν στο χώρο από τον Οκτώβριο του 2011.

Ερωτηθείς εάν λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού, απάντησε ότι αυτό είναι το αντικείμενο της έρευνας που άρχισε με τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Εργασίας καθώς και εσωτερικής έρευνας που διεξάγει ο Δήμος με Αρμόδιο Λειτουργό για θέματα ασφάλειας και Υγείας του Δήμου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιοι φαίνεται να είναι εκ πρώτης όψεως οι λόγοι που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, είπε ότι σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής πληροφόρηση είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Οι δυνατοί άνεμοι φαίνεται να μετατόπισαν το κέντρο βάρους του γερανού. Παρόλα αυτά δεν θέλω να προκαταλάβω τις έρευνες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με κάθε διαφάνε

Keywords
Τυχαία Θέματα