Γέννησε η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύζυγος της, Γιώργος Λιάγκας και οι οικογένειές τους. Το περιμένανε καιρό τώρα και επιτέλους ήρθε η στιγμή να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους. Για μια ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά, όπως είχε γίνει γνωστό, απέκτησε αγοράκι που γεννήθηκε

νωρίς το απόγευμα. Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Δημήτρης γεννήθηκε στις 18:40 και ζυγίζει 3.740! Όπως είναι φυσικό με ανυπομονησία περίμενε το μωράκι και ο μικρός Γιαννάκης, μιας και οι γονείς του, του έχουν πει τα πάντα για εκείνον και το πώς θα είναι πλέον η οικογένειά τους με ένα ακόμα μέλος. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός, έγινε με προγραμματισμένο ραντεβού στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ και κοντά της ήταν συνεχώς τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η οικογένειά της.

Η Φαίη Σκορδά, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έμεινε στο πλατό της εκπομπής μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τα πειράγματα του συζύγου και των συνεργατών της. Όλοι την ρωτούσαν πότε θα γεννήσει και εκείνη έλεγε πάντα με χαμόγελο πως περιμένουν τον μπέμπη τους να αποφασίσει, ενώ ξεκαθάριζε πως όσο νιώθει καλά θα βρίσκεται στην εκπομπή.

Εκτός από τους γονείς του ζευγαριού και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αυτός που ανυπομονεί να συναντήσει τον μικρό είναι ο 3χρονος Γιαννάκης. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη συνάντηση με τον αδελφό του!

Να τους ζήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα