Γέμισε… «μνηστήρες» η Χρυσή Αυγή – Ποιοι διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος

«Μιχαλολιάκοι» στη θέση του… Μιχαλολιάκου φιλοδοξούν να γίνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ώρα που ο γενικός γραμματέας του κόμματος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Ένα περίεργο σκηνικό με… θηρευτές που καραδοκούν για να καταλάβουν την αρχηγία της Χρυσής Αυγής, έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες στο εθνικιστικό κόμμα, με τους «μνηστήρες» να μην είναι άλλοι από τους Ηλία Παναγιώταρο,

Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ελένη Ζαρούλια, και φυσικά τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με την Κυριακάτικη Καθημερινή, το σκηνικό στην Χρυσή Αυγή έχει αλλάξει μετά τις προφυλακίσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και του υπαρχηγού του, Χρήστου Παππά, καθώς φαίνεται πως οι εθνικιστές επιθυμούν μία… αναδιανομή της εξουσίας.

Η Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται με τον τρόπο του να κάνει «αντάρτικο» και να εγείρει αξιώσεις για την αρχηγία. Ωστόσο η ιεραρχία της Χρυσής Αυγής όπως αποτυπώνεται και στην ιστοσελίδα της δείχνει πρώτο τον Μιχαλολιάκο, δεύτερο τον Παππά και τρίτη την Ζαρούλια, γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα αυτή προκρίνεται για να αναλάβει τα ηνία τώρα που το κόμμα είναι… ακέφαλο.

Πάντως ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι αμέτοχος. Γνωρίζει τα πάντα μέσα στο κόμμα καθώς η σύζυγός του λόγω της συγγένειας που έχουν, είναι αυτή η οποία μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή και να τον ενημερώνει για τις εξελίξεις τόσο εντός όσο και εκτός της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, κάτι που δείχνει πιθανότατα και τις βλέψεις του, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να κάνει αίτημα για να μπορεί και αυτός να έχει πρόσβαση στις φυλακές για να επικοινωνεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Παράλληλα με τις αξιώσεις του Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται αδικημένος ο Μιχάλης Αρβανίτης (ο οποίος αγαπά να κοιμάται με το όπλο του) καθώς παρά το γεγονός πως είναι -αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος- φαίνεται να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και να μην αντικαθιστά τον Χρήστο Παππά. Τέλος για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, που κατέχει τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης, προωθείται ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα