«Φουρτούνες» στο γάμο της “Ελλης Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή

Φουρτούνες περνάει ο γάμος του εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή και της συζύγου του, δημοσιογράφου Έλλης Στάη. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει επέλθει οριστικό τέλος στη σχέση του. Μάλιστα, τόσο ο εφοπλιστής όσο και η σύζυγός του θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, αλλά και την κρίση που περνάει ο γάμος τους.

Του Θόδωρου Στέφου – Real Life

Όλα

ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν αποφάσισαν να βρουν τον χώρο και τον χρόνο για να επαναπροσδιορίσουν τα προσωπικά τους θέματα. Μάλιστα, ενώ ο Μιχάλης Γουλανδρής εξακολουθεί να μένει στο διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, η Έλλη τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ χρόνο στο δικό της διαμέρισμα στην οδό Μελεάγρου, στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου. Ένα διαμέρισμα που παραχώρησε στον αγαπημένο της γιο λίγο μετά την τέλεση του γάμου της με τον εφοπλιστή.

Από την άλλη, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες φέτος. Η τελευταία κοινή τους έξοδο ήταν τον Μάιο, σε γνωστό cafe-restaurant στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Αντίθετα, και οι δυο έχουν εμφανιστεί σε διαφορετικές κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε μόνοι είτε συνοδευόμενοι από καλούς φίλους.

Τον τελευταίο καιρό δίπλα στην Έλλη Στάη βρίσκεται πάντα η Ελένη Κόκκαλη. Μάλιστα η δημοσιογράφος το καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει μεγάλο διάστημα των διακοπών της μαζί με την καλή φίλη της. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εξοχική κατοικία του Σωκράτη Κόκκαλη στη Μύκονο, ενώ οι δύο φίλες επισκέφθηκαν μαζί την Πάρο, το αγαπημένο νησί της Έλλης. Από την άλλη μεριά, ο Μιχάλης Γουλανδρής επέλεξε να μην επισκεφθεί τη Μύκονο, αλλά να ανακαλύψει νέους προορισμούς. Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε καλοκαίρι.

Ο λόγος της ρήξης

Εδώ και πολλούς μήνες ο εφοπλιστής ασχολείται αρκετά με τις επιχειρήσεις του, με στόχο να τις θωρακίσει απέναντι στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, βρίσκεται σε συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό και όχι δίπλα στη σύζυγό του, όποτε εκείνη έχει ελεύθερο χρόνο ή λίγες μέρες για ξεκούραση.

Η συνεχής απουσία του εφοπλιστή θεωρείται για πολλούς ένας από τους λόγους που έχει επέλθει η ένταση στις σχέσεις του ζευγαριού.

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Αναζητήσεις
γουλανδρης μιχαλης ηλικια, ποσα χρονια ηταν μαζι σταη και γουλανδρης;
Τυχαία Θέματα