Φουρέιρα: Δεν μεγάλωσα στα πούπουλα- Ο πατέρας μου είναι οικοδόμος και η μητέρα μου μοδίστρα

Το sexy κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας αποκάλυψε στο κυπριακό «Omikron» και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου (yxatzigeorgiou.blogspot.gr) όλα τα μυστικά που την έχουν κάνει να είναι η τραγουδίστρια με το πιο γρήγορα αυξανόμενο fan club από όλους τους Έλληνες τραγουδιστές.

Διαβάστε την συνέντευξη της:

-Τι πρέπει να έχει ο σύντροφος που θα ήθελες να βρίσκεται δίπλα σου;

-Δεν έχω standards σ αυτό. Αυτό βέβαια πάει

και ανάλογα με το σε ποια φάση είσαι στη ζωή σου και τι πραγματικά έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο. Τώρα, στη φάση που είμαι εγώ για παράδειγμα, αυτό που ζητάω από έναν άντρα είναι κυρίως κατανόηση.

-Είσαι μόνη αυτή την περίοδο;
-Ναι.

-Και είναι κάτι που σου αρέσει;
-Πολύ! Αλλά, μην φανταστείς, δεν μπορώ να κάνω ό,τι θέλω γιατί έχω πάρα πολλή δουλειά. Και ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό που πάνε τόσο καλά τα επαγγελματικά μου. Γι αυτό και δεν έχω χρόνο να κάνω ή να σκεφτώ κάτι άλλο.

-Δεν σου λείπει ένας σύντροφος;
-Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση αλλά, αυτή την περίοδο, έχω τόση πολλή δουλειά που δεν μπαίνω στη διαδικασία καν να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν δεν έκανα τίποτα και καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι μου, σίγουρα θα το σκεφτόμουν και θα το είχα πιο έντονα στο μυαλό μου.

-Σε έχουν απατήσει ποτέ;
-Εννοείται! Δεν θα με έχουν απατήσει κι εμένα;

-Κι όταν το έμαθες πως αντέδρασες;
-Δεν το ‘χω μάθει ακριβώς, αλλά το υποθέτω ότι θα ‘χει συμβεί. Πληγώνεσαι με κάτι τέτοιο, αλλά ήταν κάτι που κατάλαβα αργότερα ότι θα χει συμβεί κι έτσι- ευτυχώς- δεν πληγώθηκα τόσο πολύ. Πάντως, δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να είμαι μέσα σε μία σχέση, να με απατά ο σύντροφός μου, να το μαθαίνω και γι αυτό το λόγο να χωρίζω.

-Εσύ έχεις απατήσει ποτέ;
-Ναι. Γι αυτό και μπορώ να συγχωρέσω την απιστία. Επειδή μου έχει συμβεί σαν άνθρωπος, αν συμβεί και στον σύντροφό μου θα μπορούσα κι εγώ να τον συγχωρέσω. Αναλόγως, βέβαια, πως το έκανε και για ποιους λόγους.

-Οι λόγοι που οδήγησαν εσένα στο να απιστήσεις ποιοι ήταν;
-Είναι λίγο προσωπικό αυτό, δεν θα θελα να το απαντήσω. 

-Σε αφορά ο γάμος και η οικογένεια;
-Εννοείται! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και οι μεγάλες οικογένειες. Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και θεωρώ ότι αυτό είναι ευλογία!

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα