Επιστρέφει «μεταμεσονύχτια» η Ρούλα;

Μια επιστροφή που συζητιέται πολύ αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά ακόμα και σε επίπεδο φημών ή πληροφοριών κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των θαυμαστών της.

Οι συνεντεύξεις ήταν πάντα ένα δυνατό σημείο σε όλες τις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, είτε ήταν συνομιλίες με ανθρώπους με ιδιαιτέρες ιστορίες, είτε με διάσημα πρόσωπα, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είτε διεθνούς βεληνεκούς, όπως η Μαντόνα ή Ερος Ραματζότι.

Η απουσία της μπροστά από τις κάμερες –γιατί σε δημιουργικό επίπεδο είναι πάντα εκεί, αφοσιωμένη- είναι

αισθητή τόσο για το κανάλι, αλλά ακόμη περισσότερο στο κοινό. Ίσως έτσι ξεκίνησε μια λογικοφανής διάδοση πως η Ρούλα Κορομηλά επιστρεφει με εκπομπή συνεντεύξεων μετά τα μεσάνυχτα, χαλαρότητα και πρόσωπα έτοιμα να μιλήσουν στη οικεία τους Ρούλα.

Και παρότι η ιδέα είναι εξαιρετική, τόσο το κανάλι, όσο και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά, δεν συζητάνε για τα κοινά τους σχέδια. Παρόλα αυτά μια τέτοια εκπομπή θα ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για το κοινό, σε εποχές που δεν βρίσκεις και πολύ παρηγοριά, συντροφιά και ουσία στα προγράμματα που του δείχνουν.

πηγή: newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα