Επιστολή παραίτησης-βόμβα από τους Ανεξάρτητους Λασιθίου: Πάνο Καμμένε μας απογοήτευσες- Δείτε τι έγραψε πρίν λίγο στο Facebook ο επικεφαλής τους

Mε μία επιστολή-βόμβα που δημοσιοποίησε πριν λίγα λεπτά στην ιστοσελιδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λασιθίου ο επικεφαλής της συντονιστικής τους, Βασίλης Σύρμος παραιτείται από το κόμμα και κάνει λόγο για «καρεκλοκένταυρους στο κόμμα που λειτουργούν ψηφοθηρικά».

Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή του:

Επιστολή διαμαρτυρίας και παραίτησης.

Πρόεδρε των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πάνο Καμμένε

Καλημέρα.

Σύρμος Βασίλης, επικεφαλής συντονιστικής επιτροπής των Ανεξ.Ελλ Ν. Λασιθίου και διορισμένος εκπρόσωπος τού κόμματος στον νομό.

Πρόεδρε μετά από την συνάντηση μας κατά την πρώτη σου επίσκεψη στον νομό μας και και μετά την διάρκεια των συζητήσεων μας, καταλήξαμε στην αμέριστη υποστήριξη μας στό κόμματων Ανεξ.Ελλ με δυνατό αγώνα, γιά να απαλλάξουμε τους Έλληνες από τό σάπιο πολιτικό σύστημα και να υπερασπιστούμε την ελευθερία της πατρίδας μας.

Εγώ και ο Πέτρος Χρηστίδης μείναμε πιστοί και με πολύ πάθος στόν μεγάλο διπλό εκλογικό αγώνα, επωμιστήκαμε όλο το βάρος, των εξόδων και των εργασιών, έχοντας το ωραιότερο περίπτερο με φοβερή παρουσία, λειτουργώντας το από τις 7:οο το πρωί μέχρι τις 1:οο μετά τα μεσάνυχτα καθώς, την κάλυψη των περιοδειών και τις ατασθαλίες των υποψηφίων τους οποίους ούτε κάν γνωρίζαμε, γιατί η καταγωγή τους ήταν από το Λασίθι, οι ίδιοι δεν γνώριζαν τίποτα για τον τόπο, δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τα προβλήματα του τόπου ούτε με τους ανθρώπους.

Ήρθαν με πλήρη ανοργανωσιά και καλά να αγωνιστούν για το κόμμα και τον τόπο μας με όλη τους την υπεροψία και αδιαλλαξία, αψηφώντας της ενημερώσεις, της συμβουλές μας ακόμα και εμάς τους ίδιους σαν προσωπικότητες.

Έχοντας αυτό σαν αποτέλεσμα την απώλεια ψήφων και εμπιστοσύνης από τους Λασιθιώτες.

Κάποιους βέβαια δεν τους είδαμε και καθόλου, απλά το όνομα τους γραμμένο στο ψηφοδέλτιο.

Ενώ είχαν θέσει υποψηφιότητα, άνθρωποι ντόπιοι και με έντονη δράση, οι οποίοι δεν ξέρουμε για ποιόν λόγο από ποιούς και με ποιά κριτήρια απορρίφτηκαν.

Έτσι για να καλύψουμε τον προεκλογικό αγώνα τρέχαμε νύχτα μέρα από χωριό σε χωριό και πόρτα – πόρτα από την μία άκρη του νομού στην άλλη, ακόμα και με κίνδυνο την ζωή μας και με όλη την απουσία και τα παρατράγουδα των κεντρικών πού ο Κος Ιωαννίδης , σαν τότε υπεύθυνος, μας έστειλε επίσημο χαρτί, με την υπογραφή σου, την σύνταξη της τότε συντονιστικής επιτροπής πού μέσα περιελάμβανε και τον Κο Μιχάλη Κουρίνο υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η τρέλα, η ανοργανωσιά και τα παρασκήνια σε όλο τους το μεγαλείο.

Δόξα το θεό τα καταφέραμε μιά χαρά πετυχαίνοντας τα μεγαλύτερα αποτελέσματα και πετώντας έξω τον πρώην Λασιθάρχη Μιχάλη Καρχιμάκη, παίρνοντας πολλά συγχαρητήρια από παντού.

Μετά από τις εκλογές και υποτίθεται μετά την οργάνωση του κόμματος και των κεντρικών, άρχισαν τα παρατράγουδα με τις καρέκλες.

Με αποτέλεσμα να αλλάζουνε οι επικεφαλής της Κρήτης ο ένας μετά των άλλον χωρίς επικοινωνία, παρόλο τις συνεχείς προσπάθειες μας, με αποτέλεσμα να πλέουμε σαν ακυβέρνητο καράβ

Keywords
Τυχαία Θέματα