Έπεσε ξύλο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας – ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης [βίντεο]

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο νοσοκομείο της Κέρκυρας καθώς συνδικαλιστές επιτέθηκαν σε ελεγκτές του υπουργείου Υγείας που επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο εφημερίας.

«Όποιοι συνδικαλιστές παρεμπόδισαν τους ελεγκτές στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, μέλη του σωματείου εργαζομένων προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο απειλώντας τους επιθεωρητές και προειδοποιώντας τους να φύγουν. Οι επιθεωρητές αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να βρουν καταφύγιο στο γραφείο του διοικητή από το οποίο βγήκαν και συνέχισαν τελικά τον έλεγχο έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας και του εισαγγελέα.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ, υποστήριξε πως η αντίδραση υπήρξε για να καλυφθούν κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήταν στις θέσεις τους και τόνισε ότι δεν μπορούν οι συνδικαλιστές να πουν στους ελεγκτές τι θα κάνουν.

«Δεν τους πέφτει λόγος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν θα πάρουν την άδεια των συνδικαλιστών οι ελεγκτές, για να ελέγξουν».

Πηγή βίντεο: corfupress.com

Keywords
Τυχαία Θέματα