Εντοπίσθηκαν όλοι οι δραπέτες των Αλβανικών φυλακών

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας για τους τρεις δραπέτες των αλβανικών φυλακών, καθώς το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι, ενώ ένας ακόμη είχε συλληφθεί την Τετάρτη.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι τρεις ένοπλοι δραπέτες στην ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου στην Καστοριά και σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των τριών και των αστυνομικών σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας.

Αρχικά οι δύο από τους ενόπλους κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τρίτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα καλάσνικοφ.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τον 31χρονο δραπέτης των φυλακών Ντρενόβα της Αλβανίας, Γκεζίμ Τόμα ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν για τον εντοπισμό των δύο άλλων.

Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης.

Πρόκειται για τον 31χρονο Εντουάρντ Λούλο, ο οποίος εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία και τον 42χρονο Ρεΐς Χατζίραϊ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά επτά βαρυποινίτες είχαν αποδράσει την περασμένη Κυριακή από τη φυλακή Ντρένοβα. Εξ αυτών συνελήφθησαν τέσσερις από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα