Ένας χρόνος nocomments

Συστηθήκαμε ένα χρόνο πριν. Ήταν η νύχτα των εκλογών. Τότε ανεβάσαμε την πρώτη μας είδηση και αρχίσαμε το ταξίδι μας στον κόσμο του διαδικτύου. Οι καταιγιστικές εξελίξεις που μεσολάβησαν, μας έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στον πειρασμό να μη σχολιάζουμε τις ειδήσεις, ανάλογα με τις προσωπικές απόψεις μας. Επί ένα χρόνο προσπαθούμε να μεταφέρουμε αδιάκοπα όλες τις σημαντικές ειδήσεις που αφορούν την καθημερινότητα και τη

ζωή μας. Με μικρές πινελιές ψυχαγωγίας, καθώς η σκληρότητα των ημερών που ζούμε, το καθιστά σχεδόν αναγκαίο.

Από την αρχή η μεγάλη μας αγωνία ήταν αν τα δικά μας αυτονόητα στην ενημέρωση είναι και δικά σας. Σήμερα, είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι είστε τόσοι πολλοί εσείς που θελήσατε να μας γνωρίσετε και επιλέξατε να ενημερωθείτε από τα δικά μας κείμενα. Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους, γιατί αυτή η δημοσιογραφική δουλειά στηρίζεται μόνο σε επαγγελματίες, χωρίς χρηματοδότες, χωρίς άλλες «πλάτες» να στηρίζουν το εγχείρημά μας. Είμαστε εμείς, η κρίση μας, ο κόπος μας κι ΕΣΕΙΣ που μας τιμάτε καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!! Ελπίζουμε στην επιείκειά σας για τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Εξάλλου, μόλις χρονίσαμε!!!

Το ταξίδι συνεχίζεται κι ελπίζουμε, αργά ή γρήγορα, να συναντηθούμε και με πολλούς άλλους εραστές της αληθινής είδησης που θα απαιτούν, όπως κι εμείς, την καθαρότητα στο λόγο και την αντικειμενική ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα