Ένα… τρελό Παναθηναϊκό γλέντι [Βίντεο]

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά. Πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Πιο πολλά και από τα απαξιωτικά σχόλια καθόλη την διάρκεια της σεζόν και πριν αρχίσει η… αρμάδα του Γιάννη Αναστασίου να δείχνει τα δόντια της! Η ώρα της δικαίωσης έφτασε! Το βράδυ της 26ης Απριλίου το «τριφύλλι» συνέτριψε τον ΠΑΟΚ 4-1 και επέστρεψε με τον πλέον πειστικό τρόπο στους τίτλους! Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι. Τα… μπουζούκια, λοιπόν, ήταν μονόδρομος!

Μετά

από σύντομη συζήτηση στα αποδυτήρια της Καλογρέζας, ο προορισμός… κλείδωσε. Παραλιακή, Ποσειδώνιο, Κωνσταντίνος Αργυρός! Άπαντες παρόντες, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού, σε ένα γλέντι που… διακρίθηκε ο αρχηγός Κάρλος Ζέκα και που όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Come back Αλαφούζου 15 χρόνια μετά!

Άκουσε τα πάντα. Τα χειρότερα. Έκανε λάθη αλλά έμαθε από αυτά και ο Παναθηναϊκός στον οποίο υποκλίνεται ολόκληρη η Ελλάδα αποτελεί δικό του δημιούργημα. Η κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου στην προεδρία του συλλόγου ήταν μια αξέχαστη στιγμή για τον Γιάννη Αλαφούζο που δεν θα μπορούσε να λείπει από το Ποσειδώνιο. Συνοδευόμενος από την σύζυγο του, δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως… επέστρεψε στα μπουζούκια 15 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία φορά που διασκέδασε με τον συγκεκριμένο τρόπο!

Το… μπλε πούρο του Πέτριτς και ο Αμπέντ

Από τους πρώτους έκανε την εμφάνιση του ο Μλάντεν Πέτριτς συνοδευόμενος από την Ελληνίδα σύζυγο του, Δέσποινα. Ο Κροάτης κάπνιζε ένα… μυστήριο πούρο, του οποίου η στάχτη γινόταν μπλε! Από κει και πέρα, για τον Μεχντί Αμπέντ ήταν η πρώτη φορά στα μπουζούκια και για αυτό φρόντισε να… πετύχει όποιον έβρισκε με άπειρα πανέρια λουλούδια, μέχρι να δεχθεί… επίθεση και να γίνει πιο φειδωλός!

Το… λίκνισμα του Ζέκα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να άργησε να ανεβάσει στην πίστα τον αρχηγό, Κάρλος Ζέκα αλλά φαίνεται πως φυλούσε το… καλό για την ώρα του. Γύρω στις 2.30 ο Πορτογάλος ανέβηκε στην πίτσα, τότε ακούστηκε ο ύμνος και αφού σιγοτραγούδησε με τον Αργυρό απέδειξε πως το «έχει» και στον χορό, δίνοντας μαθήματα στο λαϊκό άσμα «παίζεις με τα μάτια και γίνομαι κομμάτια»! Πάντως, αν και είχε υποσχεθεί να τραγουδήσει solo αλλά είχε έτοιμη την δικαιολογία. «Είμαι τραυματίας»…

Ο… τραυματισμός του δεν τον εμπόδισε καθόλου να κάνει ένα τρομερό ντουέτο κάτω από την πίστα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Το τραγούδι που την… πλήρωσε ήταν το «παιδί γενναίο»!

Κούπα σε όλο το μαγαζί!

Όπως είναι λογικό, αντικείμενο λατρείας έκτος από τον… χαλαρό Μάρκους Μπεργκ. έγινε και η κούπα! Όσοι ήταν Παναθηναϊκοί την πήραν στα χέρια τους ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την γέμισαν με φιλιά!

Ρεσιτάλ Μπαλωμένου

Είναι ένα από τα διοικητικά «εργαλεία» του Γιάννη Αλαφούζου που κάνει τεράστια δουλειά και ας μην… φαίνεται! Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη (καθοριστική μαζί με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο για την άδεια) και το γλέντησε με την καρδιά της, ρίχνοντας και μερικές ζεϊμπεκιές! Respect…

Τα γενέθλια και ο χορός

Τελευταίο αφήσαμε το τραπέζι των δημοσιογράφων που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και για τις ανάγκες του… ρεπορτάζ, πρέπει να το ξενυχτάνε και καμία φορά! Ανάμεσα μας και ο Ηλίας Λαλιώτης που έκλεισε τα 33 και είχε την… τιμή να ακούσει τα χρόνια πολλά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Και δεν τελειώνουμε εδώ. Τέσσερα χρόνια μετά, ο συνάδελφος Κώστας Γουλής παρέδωσε μαθήματα ζεϊμπέκικου τηρώντας την παράδοση!

Η τούμπα του Κοσμίδη

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, στο Ποσειδώνιο βρέθηκε και ο Λευτέρης Κοσμίδης, αθλητής της ενόργανης που πρόσφατα πήρε χρυσό σε τουρνουά της Κορέας. Ο Αργυρός του ζήτησε μια… μίνι επίδειξη και αυτός την έκανε πάνω στην πίστα με μία τρομερή κωλοτούμπα!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα