Έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε…και τον έσπασαν στο ξύλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό που ξεκίνησε από την απόπειρα κλοπής ενός αυτοκινήτου στα όρια των νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνου, έχει σημάνει συναγερμό από τις 7 παρά τέταρτο το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα στις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου ενώ έχει ξεσηκώσει και δύο σόγια.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κομβικό σημείο της εθνικής οδού προς το Ρέθυμνο, όταν ένας Έλληνας με καταγωγή από την Ερμούπολη της Σύρου εμφανίστηκε στην περιοχή, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και προσπάθησε να κλέψει ένα αγροτικό φορτηγό αυτοκίνητο γνωστής οικογένειας που κατοικεί στην περιοχή.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός

στην προσπάθεια του αυτή από τα νεαρά μέλη της οικογένειας και τους φίλους τους, από άλλη γνωστή επίσης οικογένεια. Έτσι άρχισε το κυνηγητό πάνω στο εθνικό οδικό δίκτυο, στο ρεύμα προς Ηράκλειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κυνηγητό συνεχίστηκε μέχρι τον κόμβο Παπαναστασίου.

Ο επίδοξος κλέφτης – κανείς δεν ξέρει αν γνώριζε ή όχι ποιανού το αυτοκίνητο επιχείρησε να κλέψει και αυτό αποτελεί ένα βασικό ερώτημα αλλά και στοιχείο της διαδικασίας – ανέβηκε τη ράμπα και βγήκε στην οδό Παπαναστασίου. Εκεί όμως τράκαρε στο στηθαίο του δρόμου και έφυγε ο ένας τροχός του κλεμμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί, λένε οι πληροφορίες. Τότε εκείνος αναγκάστηκε να κατέβει από το αμάξι τραυματισμένος και αιμόφυρτος αλλά πάνω στην ώρα εμφανίστηκαν και οι ιδιοκτήτες του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μέση της οδού Παπαναστασίου οι σκηνές που αντίκρισαν οι περαστικοί ήταν απλά …απερίγραπτες με τον επίδοξο κλέφτη να δέχεται τα χτυπήματα το ένα μετά το άλλο. Στο μεταξύ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο επίδοξος κλέφτης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αυτή την ώρα μεταφέρετε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηρακλείου όπου βρίσκονται και τα παραλίγο θύματα της κλοπής προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Πηγή: prismanews

Keywords
Τυχαία Θέματα