Δρυμούσης: Κολλητοί δεν υπήρξαμε ποτέ με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Βασίλης Δρυμούσης μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για την παρεξήγηση με τη Ναταλία Γερμανού, για τη σχέση που έχουν σήμερα, αλλά για τη διάθεση του να μιλήσει μαζί της και να δώσει τέλος στο θέμα που έχει προκύψει. Η μη συμμετοχή του αυτή τη σεζόν στο πάνελ του «Μες στην καλή χαρά» χαρακτηρίζεται από τον ίδιο «‘άδικη», θέλοντας, όπως λέει, να διατηρήσει το δικαίωμα του να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. σε όσα έχουν ειπωθεί,  η μη σωστή αξιολόγηση

που θεωρεί ότι υπήρξε από το κανάλι αναφορικά με τη μη τοποθέτησή του αυτή την σαιζόν στο πάνελ του Μες την καλή χαρά. Ο Βασίλης Δρυμούσης ξεκαθαρίζει στο Εγώ την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού!

Θα ξεκινήσω με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων, είπε ότι θεωρείται κατινιά και έλλειψη αυτοσεβασμού να βγουν συνεργάτες της οι οποίοι δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της και να πουν διάφορα σχόλια για εκείνη. Πώς το κρίνετε, με δεδομένο ότι είστε ένας από τους ανθρώπους που μιλήσατε για το τέλος της συνεργασίας σας με την εκπομπή λίγες ημέρες πριν;

Εγώ δεν έκανα ένα σχόλιο που αφορά την Ναταλία, αλλά εξέφρασα το παράπονό μου, αν θέλετε, για το θέμα που είχα με τη μη  συμμετοχή μου στην εκπομπή  που θεωρώ αδικαιολόγητη. Δεν έθιξα τη Ναταλία. Είπα αυτό που ισχυρίζεται εκείνη ότι δηλαδή δε μπορούσε να επηρεάσει το κανάλι και, εν πάσει περιπτώσει, ο σταθμός αποφασίζει με ποιους θα συνεργαστεί- και είναι απόλυτα σεβαστό. Όμως, το δικαίωμα μου να πω ότι το θεωρώ άδικο σε σχέση με την αξιολόγησή μου το διατηρώ.

Θεωρείτε ότι ήταν άδικη απέναντί σας η κυρία Γερμανού;

Ήταν παρορμητική. Δεν ξέρω αν διάβασε την συνέντευξη που έδωσα. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνει πως δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω θέμα και θεωρώ πως ούτε και η ίδια είχε την πρόθεση να δημιουργήσει. Τώρα, πώς έγινε αυτή η δήλωση από την εκπομπή της, δεν ξέρω.

Λυπηθήκατε από τη διάσταση που πήρε το θέμα;

Λυπήθηκα και έμεινα λίγο έκπληκτος, γιατί δεν είναι και το… Κυπριακό. Από τη μη συμμετοχή μου στην εκπομπή, επίσης λυπήθηκα.

Πιστεύετε ότι ήταν άδικο να μη συμμετέχετε;

Δεν υπάρχει άδικο ή δίκαιο. Πιστεύω ότι δεν με αξιολόγησαν σωστά. Θεωρώ ότι, βάσει απόδοσης, δικαιούμουν να είμαι στην εκπομπή. Το κανάλι διατηρεί πάντα την τελική κρίση και εγώ, από την άλλη, αν νιώθω ότι έχω αδικηθεί, μπορώ να το δημοσιοποιήσω, γιατί αυτό είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, αν πιστεύει ότι δεν έχει αξιολογηθεί ορθά.

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι δεν αξιολογηθήκατε σωστά;

Δεν ξέρω. Δε μπορώ να σας το πω. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι «το κανάλι θέλει να κάνει μία ανανέωση». Αυτό το πλαίσιο είναι λίγο… φλου. Η ανανέωση είναι μία δικαιολογία που δύσκολα προσβάλλει κανείς. Οπότε, στο πλαίσιο αυτό, σου λένε »bye bye»!

Από τα λόγια σας αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον εκτιμούσατε ότι θα συνεχίζατε στην εκπομπή.

Είχε υπονοηθεί στα τέλη της σεζόν ότι θα συνεχίζαμε να είμαστε μαζί.

Είδατε την πρώτη εκπομπή του «Μες στην καλή χαρά»;

Βεβαίως. Παρακολού

Keywords
Τυχαία Θέματα