Διαμαντόπουλος: Οι χώροι κατάληψης είναι «πολιτιστικά κέντρα» και «δομές αλληλεγγύης» [Βίντεο]

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο της οδού Πατησίων χαρακτήρισε τους χώρους που βρίσκονται υπό κατάληψη «δομές αλληλεγγύης» και «πολιτιστικά κέντρα».

«Έγινε επίθεση στον ανοιχτό κοινωνικό χώρο της κατάληψης «Σκαραμαγκά». Είναι κτίρια παρατημένα από το ελληνικό κράτος. Είναι χώροι που γίνονται μαθήματα, προβολές, είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα, και μπορώ να αντιληφθώ την αντίδρασή τους γιατί είναι συντηρητικοί», είπε ο κ. Διαμαντόπουλος.

«Αυτά

όμως σας πειράζουν και ειδικά τον κ. Δένδια με τη φασίζουσα συμπεριφορά του, γιατί είναι οι δομές που δημιουργούν ένα πλέγμα στην κοινωνία. Είναι αυτό που θα είναι το εφαλτήριο και θα σας πάρει όλους και θα σας σηκώσει, που θα κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή. Αυτές, οι δομές αλληλεγγύης», τόνισε και πρόσθεσε.

«Όταν Νεοδημοκράτες σκότωσαν τον Τεμπονέρα, έγινε κανένα “ντου” στε όλες τις τοπικές. Σίγουρα θα υπήρχαν ρόπαλα και σημαίες-καλάμια. Μπορεί να χρησιμοποιούνταν σαν φυσοκάλαμα να πετούσαν τίποτα δηλητηριώδη βελάκια», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το Βίντεο

πηγή: enikos

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαμαντόπουλος, [Βίντεο],diamantopoulos, [vinteo]