Χάρης Θεοχάρης: O «εραστής» των media, ψάχνει τη μεγάλη θέση και «σφάζει» τους πολίτες με το…βαμβάκι

Μεγάλη δυσφορία έχουν προκαλέσει σε οικονομικούς κύκλους αλλά και σε μεγάλη μερίδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οι παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και οι «φορομπηκτικές ιδέες» του γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη.

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει τον εαυτό του ως το «alter ego» του Γιάννη Στουρνάρα και μέσα από τις σχεδόν καθημερινές εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ραδιόφωνα εμφανίζεται ως ο «οικονομικός εκπρόσωπος» της κυβέρνησης.

Και αυτό είναι κάτι που έχει

εξοργίσει στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία δεν συντάσσονται με τα σχέδια του. Εξάλλου είναι ο άνθρωπος που εισηγήθηκε τα πλέον σκληρά μέτρα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου . Ο «εραστής» των media με το μόνιμο χαμόγελο όμως, στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις φροντίζει να παρουσιάζει το «έργο» του στην Γενική Γραμματεία Πληροφορικών συστημάτων, πάντα όπως λέει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Και αυτοί που γνωρίζουν καλά από «μέσα» το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάληψη της θέσης του μόνιμου γραμματέα εσόδων που Τρόικα απαιτεί να καλυφθεί εδώ και τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα