Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα πήγαινα να χορέψω στο «Dancing» για να «φτιάξω κορμί»»

Για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, για τα συναισθήματά της που θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά, αλλά και για τη σχέση της με την αδελφή της, Ματθίλδη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη έχεις άγνοια κινδύνου, ενώ στη δεύτερη είσαι πιο υποψιασμένη, το “ψάχνεις” περισσότερο. Έχεις ακούσει και τόσα πολλά και αγχώνεσαι λιγάκι παραπάνω» είπε σχετικά με το πώς αισθάνεται που θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά, μιας και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όσο για το πώς είναι ο σύζυγός της σαν πατέρας; «Ο άντρας μου είναι θεός! Είναι φοβερός μπαμπάς, “χαλάει” την πιάτσα είναι η αλήθεια. Ασχολείται συνέχεια με την κόρη του, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο έρωτα. Καθόμουν σήμερα στην άκρη του κρεβατιού και νόμιζα ότι “κρατάω φανάρι”, αφού έλεγα “εγώ τι κάνω εδώ;”», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για τo πώς είναι να μην εργάζεται, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Δεν αντέχω άλλο σπίτι, Τζένη μου! Μ” αρέσει να μένω και στο σπίτι με την κόρη μου, αλλά θέλω να κάνω κάτι και για μένα», ενώ δήλωσε θετική στο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Αν δεν λείπω όλη μέρα από το σπίτι και είναι κάτι που γουστάρω, ναι, θα το έκανα. Η τηλεόραση μάλλον είναι κάτι πιο εύκολο, καλά είναι και τα LIVE που κάνουμε, αλλά είναι πιο απαιτητικά και είναι και νύχτα».

Σχετικά με το ποιες εκπομπές παρακολουθεί αυτή την περίοδο στην τηλεόραση, είπε: «Βλέπω το «Dancing with the Stars». Νομίζω ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Έχω την αίσθηση ότι ο Αρσενίου θα “ανέβει” πολύ» και συνέχισε: «Θα πήγαινα να χορέψω στο «Dancing» για να «φτιάξω κορμί»».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη διατροφή της και στο πώς κατάφερε να έχει ένα τέτοιο σώμα: «Ευτυχώς ο θεός με βοήθησε. Το τι ψωμί και μακαρόνια έχω φάει δεν λέγεται. Με έχει ευλογήσει ο θεός, γι” αυτά που τρώω. Δεν είμαι τέλεια, και κυτταρίτιδα έχω και χαλάρωση, αλλά δεν κάνω και γυμναστική για να το διορθώσω. Σε όλη μου τη ζωή πρέπει να έχω κάνει δύο χρόνια γυμναστική συνολικά», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα