Ασυγκράτητοι εραστές κάνουν σεξ στο κέντρο της πλατείας (Bίντεο)

Όταν αρχίζουν και σφίγγουν οι ζέστες τα συντριβάνια μετατρέπονται συνήθως σε αστικά καταφύγια για κάθε λογής… αδέσποτα. Αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές ένα ζευγαράκι στη Ρωσία, αποφάσισε να σβήσει το πάθος του στη δροσιά του σιντριβανιού στην κεντρική πλατεία της πόλης Σαμάρα.

Οι ασυγκράτητοι εραστές απέδειξαν πως ο έρωτας…»χρόνο δεν κοιτά” και μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, αποφάσισαν να δώσουν νέα διάσταση στο selfie.

Χωρίς να μπορεί κάποιος να τους δώσει τα εύσημα για την ποικιλία και την εφευρετικότητα κατά τη σεξουαλική επαφή, οι δύο νεαροί -μάλλον συντηρητικοί όπως φαίνεται από τη μονοτονία της πράξης- κατάφεραν να προκαλέσουν την οργή ενός βουλευτή που εκλέγεται στην πόλη ο οποίος ζήτησε να καταδικαστεί το ζευγάρι σε ισόβια δεσμά…

Ήταν εκεί για περίπου 15 λεπτά και κανείς δεν έκανε τίποτα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Έκαναν λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο». Οι εραστές του απομεσήμερου αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο μήπως κάποιος παρατηρητικός αναγνώστης αναγνωρίσει κάποια χαρακτηριστική πλευρά των καταζητούμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα