Άση Μπήλιου: «Έχω σχέση εδώ και είκοσι δύο χρόνια»

Δηλώνει εργασιομανής σε σημείο κάποιες φορές να χάνει το μέτρο. Έχει αποκαλύψει ότι στην ηλικία των δεκαέξι ετών έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, αλλά γενικά αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε ότι έχει σχέση εδώ και είκοσι δύο χρόνια και εξηγεί γιατί δεν σχεδιάζει να παντρευτεί.
«Η αλήθεια είναι πως έχω μια σχέση εδώ και είκοσι δύο χρόνια. Είναι σχέση ζωής. Μπορεί να μην είναι ο έρωτας και το χτυποκάρδι του πρώτου χρόνου, αλλά είναι αληθινή αγάπη. Είναι το “νοιάξιμο” του ενός για τον άλλο. Και δεν περίμενα πως θα έκανα

λάθη σε αυτήν τη σχέση. Δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν στιγμή που θα πλήγωνα τον άνθρωπο που υπεραγαπώ. Το έκανα όμως και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Αλλά όταν μια σχέση είναι δυνατή, ακόμα και αν περνά κρίση, στέκεται όρθια. Και στάθηκε», δήλωσε στο Εγώ.
Όσο για το λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμη και που δεν παίρνει αυτή την απόφαση, απάντησε: «Δεν ξέρω, μπορεί και να με “έπνιγε” ο γάμος. Τοξότης γαρ. Μια σχέση τόσων χρόνων δεν έχει διαφορά από το γάμο, αλλά θα παντρευόμουν μόνο αν έμπαινα στη διαδικασία να αποκτήσω ένα παιδί. Αυτό δεν έγινε όμως ποτέ, άρα δεν το σκέφτηκα»

Πηγή : peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα