Άρθρο του Νίκου Καρούτζου: Γεμάτη Μαυρογυαλούρους η Βουλή και … χωρίς φιλότιμο

Το κακό παράγινε και ο Στουρνάρας βγήκε από τα … ρούχα του. Ο ένας μετά τον άλλο βουλευτές όλων των κομμάτων που στηρίζουν, την κυβέρνηση ακόμα και οι Μητροπολίτες σηκώνουν τα τηλέφωνα και ζητούν να μην κλείσει η εφορία της περιοχής τους ή της εκλογικής τους περιφέρειας.

Είναι οι ίδιοι που δημοσίως μιλούν για αξιοκρατία και νοικοκύρεμα του κράτους αλλά στην πράξη αποδεικνύονται γνήσιοι Μαυρογιαλούροι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το αλισβερίσι και η ικανοποίηση της εκλογικής τους πελατείας.

Ο

Στουρνάρας είναι βέβαιο πως έχει 100% δίκαιο. Και έχει δίκαιο γιατί ακόμα και αν είναι λάθος κάποια λουκέτα υπάρχει μια κυβερνητική απόφαση και πρέπει να εφαρμοστεί. Και πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς εκπτώσεις γιατί τότε θα ανοίξει ο ασκός του αιόλου και θα υπονομευτεί μια σημαντική μεταρρύθμιση που μειώνει το κόστος λειτουργίας του κράτους και βάζει τάξη στο χάος των εφοριών που υπάρχουν μόνο και μόνο για ρουσφετολογικούς λόγους όπως και τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έχουν φυτρώσει χωρίς κανένα σχεδιασμό σε κάθε πόλη απ άκρου σε άκρου της Ελλάδας.

Όμως οι Μαυρογιαλούροι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αντιστέκονται και δίνουν το μήνυμα το ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μηδέ την κόμη άλλαξε μηδέ την κεφαλή του. Και είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι στα τοπικά μέσα ανά την Ελλάδα βλέπουμε ανακοινώσεις βουλευτών που εμφανίζουν ως επίτευγμά του ότι δεν έκλεισε η τάδε εφορία με προσωπική τους παρέμβαση. Μετά από αυτά δεν θα έχει άδικο ο οποιοσδήποτε πολίτης βρει μπροστά του ένα τέτοιο βουλευτή να του πεις «Άντε χάσου Μαυρογιαλούρε».

Υ.Γ.: Ο Μαυρογιαλούρος στην περίφημη ταινία είχε φιλότιμο και παραιτήθηκε στο τέλος…

Πηγή: axiaplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα