Αρχίζει το ματς…[Εικόνες-Βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο η φαντασμαγορική τελετή έναρξης που είχαν ετοιμάσει οι Βραζιλιάνοι, προκειμένου να καλωσορίσουν το Μουντιάλ και πλέον σειρά έχει η αγωνιστική δράση με τον εναρκτήριο αγώνα (23.00, ΝΕΡΙΤ) ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» και την Κροατία.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, και το κλίμα άκρως γιορτινό, με το κίτρινο και το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί στις κατάμεστες εξέδρες. Oι διοργανωτές

αρχικά υποδέχτηκαν τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με μία τεράστια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου.

Εν συνεχεία με τα στοιχεία της φύσης να κυριαρχούν στις εμφανίσεις τους, δεκάδες χορευτές μπήκαν στο γήπεδο και μια… γόνδολα ταξιδεύει ανάμεσά τους, ενώ ακολούθως 64 παιδιά, παίζοντας… μπάλα και φορώντας φανέλες των χωρών που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα η Jenifer Lopez, η οποία βγήκε από την ηλεκτρονική μπάλα μαζί με τον Pitbull και μία εκρηκτική Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια τους τον κόσμο στο «Κορίνθιανς Αρένα».

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξεσηκώνει τα πλήθη

H ηλεκτρονική μπάλα ανοίγει

Ο γονδολιέρης δεν… κουράστηκε ιδιαίτερα σε αντίθεσει με αυτούς που κουβαλούν τη γόνδολα

Αμέτρητες είναι οι ωραίες παρουσίες στην τελετή έναρξης

Το εσωτερικό του γηπέδου πριν αρχίσει η τελετή

Πως και πως περιμένουν την τελετή έναρξης οι φίλοι της σελεσάο

Έχει μάτια μόνο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Πηγή:zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα