Άρχισε η ομιλία του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη- Συναντήθηκε με μεταλλωρύχους και Ιβάν Σαββίδη [βίντεο]

Την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος νωρίτερα συναντήθηκε με τους μεταλλωρύχους αλλά και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

11:44 «Πρέπει να τρέξουμε. Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν»

11:40 «Δικαιώθηκε η στρατηγική της Κυβέρνησης Καραμανλή για τα

λιμάνια»

11:32 «Η Ελλάδα διεκδικεί σήμερα διεθνείς ρόλους. Αυτό θα θεμελιώσει τη σταθερότητα, θα ρίξει την ανεργία, θα δώσει κοινωνική συνοχή»

11:27 «Πόσο απελπιστική θα ήταν η θέση του Ελληνισμού, αν Ελλάδα και Κύπρος τους είχαμε ακούσει, και ήμασταν σήμερα απομονωμένοι»

11:23 «Το πρώτο Μνημόνιο δεν το στηρίξαμε επειδή ήταν λάθος η συνταγή. Και τώρα το αναγνωρίζουν οι ίδιοι που το επέβαλαν. Δεν εισακουστήκαμε.»

11:20 «Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Ευχαριστώ το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για τη στήριξη, από το grexit, πήγαμε στο grecovery»

11:18 Άρχισε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Προσυνέδριο της ΝΔ

11:01 Στο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

10:57 Έφτασε στο Μακεδονία Παλλάς και ο Κώστας Καραμανλής, μαυρισμένος και χαμογελαστός, υπό τα χειροκροτήματα πολιτών που βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Δείτε βίντεο από το ThessToday

10:54 Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος του έθεσε για άλλη μια φορά το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, με τον Πρωθυπουργό να του απαντά πως θα δει το ζήτημα συνολικά

10:51 «Ήρθαμε για να υποστηρίξουμε την επένδυση. Από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου η περιοχή είχε κοιτάσματα. Δε θα σταματήσουν την επένδυση μερικοί ψευτο-οικολόγοι» ανέφεραν στον Αντώνη Σαμαρά οι μεταλλωρύχοι που του ζήτησαν να δει από κοντά την επένδυση και εκείνος τους ειπε πως θα πάει σύντομα. Δείτε βίντεο

10:47 Λίγο πριν την ομιλία του, στο Προσυνέδριο της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός έχει μίνι-σύσκεψη με τους συνεργάτες του

10:43 «Πρόεδρε, μην ξεχνάς τους ομολογιούχους» φώναξε στον Αντώνη Σαμαρά ένας πολίτης και ο Πρωθυπουργος γύρισε και τον κοίταξε

10:41 Πριν λίγο ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο Μακεδονία Παλλάς. Στην είσοδο συναντήθηκε με εργαζομένους των μεταλλείων της Χαλκιδικής, οι οποίοι του ζήτησαν να δώσει λύση στο πρόβλημα που απασχολεί την περιοχή τους. Δείτε βίντεο από την άφιξη της αυτοκινητοπομπής:

Φρούριο θυμίζει το Μακεδονία Παλλάς, περικυκλωμένο απο κλούβες της αστυνομίας, η παρουσία της οποίας είναι έντονη.

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι σε όσους θέλουν να μπουν στο ξενοδοχείο, οι οποίοι περνούν απο την ειδική πύλη ελέγχου, που έχει τοποθετηθεί και στις δύο εισόδους.

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα