Απίστευτα ρατσιστικά σχόλια για τους νεκρούς λαθρομετανάστες στη Λέσβο

Είναι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς μια κατάσταση. Που δεν μπορείς να διανοηθείς ότι ένας νεκρός, ένα ανθρώπινο όν που έχασε τη ζωή του

σε ένα τραγικό συμβάν όπως στην τραγωδία της Λέσβου, «ξαναδολοφονείται» από μερικούς ανθρώπους. Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλά από τα σχόλια για τους νεκρούς παράνομους μετανάστες, δεν είναι απλώς ρατσιστικά. Προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών, προσβάλλουν το ανθρώπινο γένος και φυσικά όταν γίνονται από Ελληνες, προσβάλλουν και την Ελλάδα.

Θυμίζουμε στη Λέσβο πνίγηκαν 21 άτομα, σώθηκε ένα μόνο και αγνοούνται τουλάχιστον 6 μεταξύ των οποίων 4 παιδιά και 2 γυναίκες.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια της ντροπής, τα οποία προέρχονται από το facebook , από την εικόνα παρακάτω, στην οποία καλύψαμε τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μελών που σχολιάζουν.

«Γλυτώσαμε από μερικούς επίδοξους φονιάδες».

«Όλο και καλύτερα τα νέα» .

«Καιρό είχαμε να ακούσουμε ευχάριστα νέα».

«ξαναπετάξτε τους στη θάλασσα, ούτε νεκρούς δεν τους θέλουμε, Ούστ.»

«Πολύ κρίμα που σώθηκε ένα λαθροαπόβρασμα»

«Είμαστε Εθνικοσοσιαλιστές. Ο θάνατος των σκουπιδιών μας αφήνει αδιάφορους, μέχρι και μας χαροποιεί. Ο εχθρός εξολοθρεύεται από μόνος του. Το ανθρώπινο γένος δεν θα πάει πίσω επειδή θα μας λείψουν 20…»

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα