Ανάληψη ευθύνης για τρεις επιθέσεις [εικόνες-βίντεο]

Με προκήρυξη που έφθασε στα χέρια του zougla.gr, η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για σειρά επιθέσεων.

Στο 20σέλιδο κείμενο, η οργάνωση κάνει αναφορά για τρεις επιθέσεις: στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, στις εγκαταστάσεις της Mercedes Benz Hellas και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι η επίθεση στις κτηριακές εγκαταστάσεις

της Mercedes Benz έμεινε κρυφή από τα Μέσα Ενημέρωσης και ο συντάκτης της προκήρυξης αναρωτιέται εάν κάτι τέτοιο αποσιωπήθηκε σκοπίμως, έπειτα από αστοχία, ή η ρουκέτα βρήκε τον στόχο της και αποσιωπήθηκε εντελώς από τις Αρχές.

Στην περίπτωση που η ρουκέτα δεν πέτυχε τον στόχο της, λόγω της απόστασης από την οποία ερρίφθη, σύμφωνα με τον συντάκτη της προκήρυξης, πρέπει να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων.

Στο ερώτημα, φυσικά, καλούνται να απαντήσουν τώρα οι Αρχές, καθώς ο καθένας αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που ελλοχεύει όταν μία τέτοια ρουκέτα βρίσκεται εκτεθειμένη σε κοινή θέα.

Αίσθηση προκαλεί ότι η προκήρυξη είχε σταλεί στο «Ποντίκι» από την προηγουμένη. Προφανώς, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας αποφάσισαν να αποσιωπήσουν το γεγονός -διαθέτουν site- για να ενισχύσουν την εφημερίδα που εκδίδεται κάθε Πέμπτη. Τη δημοσίευσαν όμως μετά την ανάρτηση στο zougla.gr ότι εστάλη προκήρυξη… Φρόντισαν, ωστόσο, από την προηγουμένη να ενημερώσουν τις Αρχές, οι οποίες επιδόθηκαν στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, για την ανεύρεση της ρουκέτας που χάθηκε από αστοχία στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της Mercedes Benz. Μέχρι στιγμής, παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν έχει βρεθεί το άσκαστο βλήμα και τούτη την ώρα ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση πυροτεχνουργοί του στρατού.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλη την προκήρυξη

Το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στα Εξάρχεια

Η μοβ σακούλα πίσω από το ΚΑΦΑΟ

Η σακούλα και το στικάκι

Τηλεφώνημα στο zougla.gr για την προκήρυξη

Άγνωστος τηλεφώνησε το μεσημέρι της Τρίτης στην ηλεκτρονική εφημερίδα και ανέφερε ότι πίσω από συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στην περιοχή των Εξαρχείων έχει τοποθετηθεί μία μoβ σακούλα όπου περιέχεται η προκήρυξη για επιθέσεις, μεταξύ αυτών και το «χτύπημα» στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη.

Το ΚΑΦΑΟ όπου τοποθετήθηκε η προκήρυξη

Οι εγκαταστάσεις της Mercedes Benz

Tα γραφεία της Mercedes

Keywords
Τυχαία Θέματα