Αυτή είναι η αρχή της «βεντέτας» της Ραχήλ Μακρή με τους βουλευτές της ΝΔ

O κύκλος της αντιπαράθεσης της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή με τους βουλευτές της ΝΔ έχει ξεκινήσει πολύ πριν το έντονο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή με την Σοφία Βούλτεψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nocomments η αρχή της «βεντέτας» χρονολογείται λίγο καιρό πριν όταν κατά την διάρκεια συζήτησης πράξεων νομοθετικου περιεχομένου στη Βουλή

η Ραχήλ Μακρή τελειώνοντας την ομιλία της απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ τους είπε ότι «έχετε συστήσει πολιτική συμμορία με την καταλήστευση του Ελληνικού λαού» κι ότι «ο κόσμος αναρωτιέται πόσο πολύ εθνικοί μειοδότες μπορεί να είστε».

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την έκρηξη της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα που ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.

Η κόντρα όμως δεν τελείωσε εκεί. Είχε και συνέχεια λίγο αργότερα. Αυτή την φορά με τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη. Μακρή και Ψυχάρης βρέθηκαν ξαφνικά στο ίδιο «πηγαδάκι». Τότε έγινε η εξής στιχομυθία:

ΨΥΧΑΡΗΣ: Εγώ δεν μιλάω με την κ. Μακρή

ΜΑΚΡΗ: Για ποιό λόγο δεν μου μιλάτε;

ΨΥΧΑΡΗΣ: Επειδή μας αποκάλεσες πολιτική συμμορία.

ΜΑΚΡΗ: Και εξακολουθώ να το πιστεύω.

Οι κόντρες βέβαια συνεχίστηκαν και σε άλλες συνεδριάσεις της Ολομέλειας αλλά σε ηπιότερους τόνους μέχρι την κορύφωση τους με το γνωστό πιά επεισόδιο με την Σοφία Βούλτεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα