Άδωνις: Όταν ψηφίζαμε την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης, δεν περιμέναμε ότι θα γίνουμε Καλκούτα

Συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε τι είπε:

Για τις δηλώσεις Καραγιαννίδη στον ΒΗΜΑ 99.5

Ο κ. Καραγιαννίδης είπε ότι έχει στο σπίτι του δύο ρόπαλα με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία τους τα δίνει

το κόμμα για να κάνουν αλυσίδα στις πορείες. Δεν έκανε καθόλου χιούμορ, το εξήγησε. Βέβαια, με τα ρόπαλα αυτά στις πορείες, φοράνε και μάσκα και βαράνε μετά τους αστυνομικούς, εκτός από την αλυσίδα. Είπε ότι έχει 2 αντιασφυξιογόνες μάσκες και 2 ρόπαλα, ως εξαρτήματα των πορειών. Αλλά τα ρόπαλα έχουν τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κανονικά όργανα μάχης. Έχει ένα ρόπαλο για την πορεία στην Αθήνα και ένα για τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πιστέψω τώρα ότι οι Έλληνες πολίτες θα αφήσουν να κυβερνήσει κάποιος που λέει ότι στο σπίτι του έχει μάσκες και ρόπαλα. Αυτά τα λέει ένα κόμμα του 4%, δεν μπορεί να τα λέει ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει.

Για το πετρέλαιο

Στόχος της εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης, είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου. Ενώ η κατανάλωση των καυσίμων έπεσε πάρα πολύ, η μείωση των εσόδων σε σχέση με τη μείωση της κατανάλωσης δεν είναι ανάλογη. Σημαίνει, ότι η διαφορά που έχει προκύψει, είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου. Κανένας μας όταν ψήφιζε την εξίσωση του θέρμανσης με το κίνησης, δεν είχε προβλέψει ότι θα γίνουμε Καλκούτα. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πέσαμε έξω. Και ασφαλώς πρέπει να βρούμε λύση. Για μένα λύση είναι ότι εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του κ. Στουρνάρα και έχουμε υπερ-κάλυψη στόχου εσόδων, να δώσουμε περισσότερο επίδομα θέρμανσης. Να διευρύνουμε τα κριτήρια σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν περισσότεροι το δικαίωμα.

Για τον κ. Παπαντωνίου και τη λίστα Λαγκάρντ

Το απολογητικό υπόμνημα του κ. Παπαντωνίου για το θέμα με τα χρήματα στη λίστα Λαγκάρντ – εγώ δεν είμαι δικαστής και δεν μου αρέσει- δεν πείθει ως δικαιολογία, σε καμία περίπτωση. Στο μέτρο που διαβάζω την απολογία του, ότι ο τέως σύζυγος της γυναίκας του της έβαλε 2 εκ δολάρια στο λογαριασμό για τα παιδιά τους, αλλά με δικαιούχο τη γυναίκα του, με την οποία ήταν σκοτωμένοι και της είχε πάρει και την επιμέλεια των παιδιών, δεν με πείθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα