WORLD CLASS οι Νέοι-Φίδι Κολοβό δάγκωσε τους Μεξικανούς στο 89′

Τεράστια νίκη επί του Μεξικό, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, σημείωσε η εθνική μας ομάδα, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στην Τουρκία. Χρυσό το γκολ του Κολοβού στο 89′ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Τα παιδιά του Κώστα Τσάνα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που μάλιστα θεωρείται από τις κύριες υποψήφιες να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Η

Εθνική μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μπουχαλάκη (16′), ωστόσο οι Μεξικανοί ισοφάρισαν στο 40′ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Εσπερικουέτα.

Αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ξαναπάρει προβάδισμα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γλίτωσε το δεύτερο γκολ χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο. Και τελικά πανηγύρισε μια τεράστιας σημασίας νίκη με το εκπληκτικό γκολ του Κολοβού στο 89′ της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε ότι στον όμιλο της Εθνικής συμμετέχουν ακόμα η Παραγουάη και το Μάλι. Το επόμενο ματς διεξάγεται την Τρίτη με αντίπαλο το Μάλι.

Ελλάδα (Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπάλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (68’ Φουρλάνος), Γιαννιώτας, Κολοβός, Διαμαντάκος

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα