Tο γλέντι των συντελεστών των «Ηρώων» του ΑΝΤ1 στο μαγαζί του Γιάννη Λουκάκου [εικόνες]

Mέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες το γλέντησαν χθες το βράδυ οι συντελεστές της εκπομπής «Ήρωες ανάμεσα μας» του ΑΝΤ1 μετά και την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής παραγωγής.

Το γλέντι βέβαια ήταν …της «τάβλας» γιατί όταν βρίσκεσαι στο εκπληκτικό μαγαζί του Γιάννη Λουκάκου «Ψωμί κι Αλάτι» στο Χαλάνδρι, ε δεν είναι και εύκολο να απαρνηθείς τα νοστιμότατα εδέσματα του και να σηκωθείς από το τραπέζι.

Έτσι λοιπόν μετά την «χορταστική» απονομή των βραβείων στους «Ήρωες» ακολούθησε ενα εξίσου χορταστικό γεύμα με τις

γαστριμαργικές δημιουργίες του Γιάννη Λουκάκου. Από τις νοστιμότατες σαλάτες με ρόκα και αρμύρα, το σφηνάκι σούπας, τα ξεχωριστά μαγειρεμένα ζυμαρικά και τα σιροπιαστά γλυκά.

Eδώ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Κατερίνα Κουμπή με το «δανεικό» για τις ανάγκες της φωτογράφησης βραβείο των «Ηρώων».

Κι εδώ με το «βραβείο» του Γιάννη Λουκάκου…ένα ασύλληπτο γλυκό…να δακρύζεις από την νοστιμιά

Η απίθανη αρχισυντάκτρια της εκπομπής μάλιστα ετοίμασε για τους συνεργάτες της και μια μοναδική έκπληξη…που ήταν και ο μοναδικός λόγος για να σηκωθούν από το τραπέζι. Τύπωσε μπλουζάκια με το logo «Superheroes», τα ονόματα του καθενός αλλά κυρίως τα παρατσούκλια που έβγαλαν ο ένας στον άλλο κατά την διάρκεια των μηνών που εργάζονταν για να βρουν τους «Ηρωες». Μοναδική απούσα η αγαπημένη τους συνεργάτιδα Ηρώ Χριστοπούλου που βρίσκεται ήδη στους μαγευτικούς Παξούς. Το μπλουζάκι της ωστόσο την περιμένει για τη νέα σεζόν!

Δείτε τις εικόνες:

Και για το τέλος μια αναμνηστική όλοι μαζί μέχρι το επόμενο καλοκαιρινό τους ραντεβού

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γιάννης Λουκάκος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δεμεσούκας, η αρχισυντάκτρια Κατερίνα Κουμπή, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Περάκης και Νάσια Κόλλια και ο παρουσιαστής του MAD Tv, Γιώργος Σατσίδης.

Keywords
Αναζητήσεις
ηρω χριστοπουλου
Τυχαία Θέματα