«The Voice»: Σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης!

Μετά από δύο και πλέον μήνες εντατικής προετοιμασίας, επιτέλους η αυλαία του πολυσυζητημένου «The Voice» άνοιξε χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο; Το ολοκαίνουργιο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου με τους εκατομμύρια φανς σε όλο το πλανήτη, ήρθε και στην ελληνική τηλεόραση και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα!

Εννοείται ,λοιπόν, πως το «The Voice» ήταν χθες ο απόλυτος κυρίαρχος του prime-time, σημειώνοντας τηλεθεάσεις που ζαλίζουν από το πρώτο «καλησπέρα σας». Αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη ώρα του σόου στην οποία

αναμετρήθηκε με τα «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, στην συνέχεια το μουσικό τάλεντ σόου του καναλιού του Αμαρουσίου απογειώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα «Κλεμμένα» χθες έκαναν στο σύνολο 30,1% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών 23,0%.Στο σύνολό του το «The Voice» σημείωσε πάνω από 35,2%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών άγγιξε το 43,8%. Μάλιστα, έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του ανά τέταρτο στα νεανικά κοινά, για να καταλάβετε καλύτερα την τεράστια δυναμική με την οποία μπήκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Το «The Voice» σημείωσε ανά τέταρτο την εξής πορεία στους πίνακες τηλεθέασης: 36,7%, 36,0%, 40,6%, 39,4%, 43,9%, 43,2%, 54,1%, 46,3% και 54,1%!

Το… παζλ της βραδινής ζώνης της Παρασκευής συμπληρώθηκε βέβαια και με την επιστροφή του «Φως στο τούνελ» στον Alpha το οποίο και άγγιξε το 26,6% στο σύνολο, αλλά και με την συνάντηση της Ναταλίας Γερμανού με την Βάνα Μπάρμπα η οποία κινήθηκε στο 18,5%.

Keywords
Τυχαία Θέματα