Tα συγκλονιστικά λόγια της Ελληνίδας τραγουδίστριας που έχασε το πόδι σε τροχαίο

Εξιτήριο έπειτα από ένα μήνα πήρε η Πένυ Σκάρου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι της. Μέσω του Facebook, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της και έδωσε ακόμα ένα μάθημα ζωής, τονίζοντας πως σύντομα θα την δούμε ξανά όρθια!

Οι θεράποντες ιατροί έδωσαν το «ok» για να επιστρέψει η 29χρονη στο σπίτι της, καθώς ο οργανισμός της αντέδρασε πολύ γρήγορα και θετικά στην αγωγή που της χορηγήθηκε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την τόση αγάπη

που μου δώσατε σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνάω. Να είστε σίγουροι πως σύντομα θα με δείτε όρθια και θα σας το ανταποδώσω με όλη μου την ψυχή. Ευχαριστώ τον Θεό που ζω. Να είσαι όλοι καλά!», έγραψε στις σελίδες της στο Facebook η Πένυ, δίνοντας ακόμα ένα μάθημα ζωής και κουράγιου.

Έχοντας την οικογένεια και τους φίλους της στο πλευρό της, η νεαρή τραγουδίστρια περνάει τις ώρες της στο σπίτι. Tο τεχνητό μέλος που θα χρειαστεί να βάλει κοστίζει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η οικογένειά της δεν διαθέτει και πολλοί συνάδελφοι της Πένυς ετοιμάζουν μια συναυλία συμπαράστασης με στόχο την οικονομική της ενίσχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα