O Σάντσες οδηγεί την Χιλή [Βίντεο]

Οι Χιλιανοί στις εξέδρες το είχαν μετατρέψει σε εντός έδρας το ματς και με αυτή την λογική μπήκε και η ομάδα. Με τον Αλέξις να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο, το σύνολο του Χόρχε Λουίς Σαμπαόλι ήταν μπροστά με 2-0 από το 14′. Στο 12′ ο Σάντσες πλάσαρε από κοντά για να ανοίξει το σκορ, δύο λεπτά μετά έκανε ό,τι έπρεπε για να βγάλει μόνο του τον Βαλδίβια που έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ο αγώνας έλαβε πρόωρο τέλος (2-0)! Με τρελή ψυχολογία οι Χιλιανοί έκαναν ό,τι ήθελαν και είχαν καταφέρει να μην γίνεται αντιληπτό ότι ουσιαστικά έπαιζαν με 10 αφού ο Βιντάλ δεν μπορούσε και φαινόταν.

Φάνηκε

ακόμη περισσότερο όταν η Αυστραλία τους υπενθύμισε ότι υπάρχει. Στο 35′ ο Κέιχιλ με κεφαλιά -μία από τις πολλές που πήρε στη συνέχεια- έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι (2-1) και παράλληλα έκανε πιο βαριά τα πόδια των αντιπάλων, που κινδύνεψαν να δεχθούν την ισοφάριση αμέσως μετά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή για την Αυστραλία (ΜακΓκόουαν αντί Φράνιτς) και με την Χιλή να μην πατάει καλά. Οι Λέκι και Μπρεσιάνο ανέβασαν την απόδοση τους και προκαλούσαν προβλήματα στην άμυνα των Χιλιανών, με τον Κέιχιλ να μην αφήνει σέντρα να πάει χαμένη αφού έκανε πλάκα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Λατινοαμερικάνων. Ευτυχώς για αυτούς, ο Μπράβο στο 56′ ήταν για… μπράβο με την απόκρουση του στο σουτ του Μπρεσιάνο στην κίνηση, με τον Σαμπαόλι να αντιλαμβάνεται στο 60′ ότι ο Βιντάλ ήταν εκτός αγώνα, βάζοντας στη θέση του τον Γκουτιέρες.

Ο Βάργκας μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο 61′ αλλά ο Γουίλκινσον πρόλαβε στη γραμμή, ο Λέκι με τον Κέιχιλ το πάλευαν καθώς ο Μπρεσιάνο είχε δώσει ό,τι μπορούσε και η Χιλή έβρισκε χώρους για να κλειδώσει τη νίκη. Το γεγονός ότι δεν τους εκμεταλλεύτηκε οφείλεται στη βιασύνη που έδειχνε όταν υπήρχαν οι προϋποθέσεις, με συνέπεια το εύκολο λάθος. Εκανε και ο βοηθός ένα τέτοιο, όταν έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Βάργκας που έβγαινε τετ α τετ αλλά το άγχος έφυγε μια και καλή από την Χιλή στο 91′ με το σουτ του Μποσεζούρ (3-1), που είχε περάσει ως αλλαγή και βοήθησε αρκετά από αριστερά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Χιλής (Χόρχε Λουίς Σαμπαόλι): Μπράβο, Μένα, Ισλα, Αλέξις Σάντσες, Βιντάλ (60′ Γκουτιέρες), Βαλδίβια (68′ Μποσεζούρ), Βάργκας (87′ Πινίγια), Μεντέλ, Χάρα, Αράνγις, Ντίας.

Αυστραλίας (Αγγελος Ποστέκογλου): Ράιαν, Φράνιτς (49′ ΜακΓκόουαν), Ντάβιντσον, Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Σπιράνοβιτς, Λέκι, Οαρ (69′ Χάλοραν), Γέντινακ, Γουίλκινσον, Μπρεσιάνο (78′ Τροΐζι).


Chile 3-1 Australia | All Goals | FIFA World... από Ecuadordefutbol

Keywords
Τυχαία Θέματα