Kόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Νίκου Μπογιόπουλου

Ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, σε άρθρο του τελευταίου, εξόργισε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που απάντησε μέσω τουίτερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στα συνταξιοδοτικά όρια, έγραψε στο άρθρο του ειρωνευόμενος τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κάτω από τα 65 κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύνταξη», απεφάνθη πρόσφατα ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» – κύριος Α.Γεωργιάδης» και συνέχισε τονίζοντας ότι θα έπρεπε ο κύριος Γεωργιάδης να πάει να δουλέψει σε καμιά οικοδομή για να μάθει τι εστί δουλειά:

«Εμείς λέμε ότι «κανονικά» ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» – υπουργός Υγείας κ.Γεωργιάδης θα έπρεπε να πάει να δουλέψει (όχι για πολύ, για καμιά βδομάδα) σε καμιά οικοδομή. Σε κανένα μεταλλουργείο. Σε καμιά ειδικότητα εναεριτών. Σε κανένα καμίνι χάλυβα. Σε κανένα ορυχείο. Σε κανένα συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων κλπ. Έτσι, για να μάθει τι θα πει δουλειά. Και αφού θα μάθαινε τι σημαίνει δουλειά, μετά θα τα λέγαμε και για το χρόνο συνταξιοδότησης».

Στο σχόλιο του κ. Μπογιόπουλου απάντησε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Γεωργιάδης γράφοντας στο twitter του:

«Πείτε χαιρετίσματα του κ. Μπογιόπουλου ότι εργάζομαι από τα 17 κουβαλώντας βιβλία. Όχι εργαζόμενος για το Κόμμα» αναφερόμενος στην πολυετή δημοσιογραφική θητεία του Νίκου Μπογιόπουλου στα Μέσα Ενημέρωσης του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις No Comments