DWTS: Οι παρουσιάστριες των backstage – τα ονόματα έκπληξη και τα όχι

Ο 4ος κύκλος του Dancing with the Stars βρίσκεται λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του και οι προτάσεις σε διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz συνεχίζονται από την πλευρά του ΑΝΤ1.

“Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, μέχρι στιγμής δεδομένες θεωρούνται οι συμμετοχές της Μαίρης Συνατσάκη και της Όλγας Λαφαζάνη ενώ στην παρουσίαση

των backstage θα βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Παράλληλα, πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού show προσέγγισαν, επίσης, τη Μαρία Σταματέρη, η οποία «μάλλον θα αρνηθεί τελικά», όπως συμπληρώνει δεύτερη πηγή του Yupiii, αλλά και ένα όνομα έκπληξη, τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο τελευταίος δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής, στον οποίο είχε γίνει πρόταση πριν από αρκετές μέρες, φαίνεται ότι τελικά δεν θα είναι στο show.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΝΤ1 αναμένεται να εκδώσει την επόμενη εβδομάδα την επίσημη ανακοίνωση για τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν στον τέταρτο κύκλο του show, ενώ η κριτική επιτροπή θα είναι ίδια με την περσινή, με μόνη απουσία αυτή της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία πιθανότατα δεν θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα