Boρίδης: Είμαι υπέρ της παράτασης των πλειστηριασμών- Πώς γίνεται αυτό το μαγικό και εμφανίζομαι εναντίον;

Απάντηση στο θέμα που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους  πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία δίνει μέσα από το iefimerida ο Μάκης Βορίδης  εκφράζοντας την έκπληξη του για τον τρόπο που ερμηνεύθηκε η δήλωση του. Ο  κ.Βορίδης αναφέρει οτι η ρύθμιση για τις αναστολές των πλειστηριασμών πρώτης  κατοικίας λήγει στις 31-12-2012. Η τρόικα θέλει να μην υπάρξει νέα ρύθμιση  καθώς θεωρεί ότι οι δανειολήπτες καλύπτονται από τις διατάξεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

«Την

ίδια ώρα εγώ λέω να υπάρξει νέο καθεστώς παρατάσεων έως 18 μήνες, άρα  τίθεμαι υπέρ των παρατάσεων. Πως γίνεται αυτό το μαγικό και ξαφνικά εμφανίζονται  εναντίον;»

Ο κ.Βορίδης ξεκαθαρίζει οτι θα στηρίξει την οποιαδήποτε απόφαση της  κυβέρνησης για το θέμα, προσθέτει οτι όσα δήλωσαν σήμερα οι κ.Κεδίκογλου και  Μηταράκης είναι στο πνεύμα όσων και ο ίδιος είχε πει και επαναλαμβάνει την  έκπληξη και την ενόχληση του για την παρερμηνεία όπως λέει όσων είπε.

«Διερωτώμαι πως αποδίδεται σε μένα ότι είμαι κατά των παρατάσεων; Οποιος  ακούσει το ηχητικό απόσπασμα θα καταλάβει ότι εξ αρχής μιλώ για παράταση μέχρι 18 μήνες. Πραγματικά εκπλήσσομαι  για το πως ερμηνεύθηκε  αυτό».

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα