4 νονοί θα της δώσουν το όνομα Αέλια

Για την βάπτιση της μοναχοκόρης τους ετοιμάζονται πυρετωδώς η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η βάπτιση της μικρής θα γίνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στη μία το μεσημέρι, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το όνομα που θα πάρει η κόρη της γνωστής παρουσιάστριας και του γοητευτικού ηθοποιού θα είναι Αέλια, που στην ομηρική γλώσσα σημαίνει «ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real

life, οι νονοί της μικρής Αέλιας θα είναι τέσσερις και μάλιστα, θα είναι κάποιοι από τους καλύτερους φίλους των γονιών της. Οι φίλες της Κατερίνας Καραβάτου, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι καλοί φίλοι του Κρατερού Κατσούλη, Ιεροκλής Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής. Στενοί συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι θα βρεθούν στο Λυκαβηττό για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα είναι έτοιμα για το μυστήριο που θα τελεστεί σε δύο εβδομάδες. Στον στολισμό θα κυριαρχεί ο ήλιος, καθώς είναι το σύμβολο του ονόματος της μικρής. Αμέσως μετά τη βάπτιση, δε, θα δοθεί ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού, όπου η Αέλια θα σβήσει το πρώτο της κεράκι!

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Αναζητήσεις
aelia onoma, αέλια όνομα
Τυχαία Θέματα