12 τρόποι για να καταλαβετε ότι σκέφτεται ακόμη την πρώην του

Bρίσκετε μαζί σας αλλά το μυαλό του «ταξιδεύει». Υπάρχουν 12 τρόποι για να «ψυλλιαστείτε» ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του…

1.Αναφέρεται συχνά στην πρώην

Βεβαίως, όλοι συγκρίνουμε την νυν με την πρώην σχέση μας και περιστασιακά αναφερόμαστε σε κάποιον πρώην σύντροφο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά όταν συμβαίνει 24 ώρες το 24ωρο, τότε υπάρχει πρόβλημα. «Αυτό δεν βοηθά κανέναν απ’ τους δύο να απολαύσει τη νέα σχέση» εξηγεί η σύμβουλος σχέσεων Τζόαν Σερμαν.

Η διαπιστευμένη θεραπεύτρια σε θέματα

γάμου και οικογένειας εξηγεί ότι αν κάθε ιστορία τελικά ανατρέχει στο παρελθόν και την πρώην σύντροφο, τότε μάλλον είναι ένδειξη ότι έχει κολλήσει στο παρελθόν, συνήθως επειδή έχει πληγωθεί βαθιά, είτε επειδή είναι υπάρχουν ακόμα έντονα συναισθήματα αγάπης.

2.Δεν αναφέρεται ποτέ στο παρελθόν

Με την ίδια λογική, η σιωπή για μια προηγούμενη σχέση μπορεί να είναι ένοχη. Τα ένοχα συναισθήματα του κρυμμένου μυστικού συχνά κάνουν το άτομο να μην θέλει να αναφέρεται στο παρελθόν.

Αν λοιπόν παρατηρείτε ότι ο σύντροφος φοβάται να συζητήσει για μια παλαιότερη σχέση του, τότε μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε εξηγήσεις, συμβουλεύει η κ.Σερμαν.

3.Online παρακολούθηση

Είτε επισκέπτεται συχνά το προφίλ της πρώην αγαπημένης του στο Facebook, είτε googlάρει διαρκώς το ονοματεπώνυμό της, η συχνή online παρακολούθηση είναι ανησυχητικό σημάδι, λέει ο Δρ Τζον Γκρέι ειδικός σε θέματα σχέσεων.

Μια περιστασιακή ή τυχαία «ματιά» online είναι αποδεκτή, ακόμη δε περισσότερο όταν από την προηγούμενη σχέση υπάρχουν παιδιά. Αλλά τα υπερβολικά διαδικτυακά «γλυκοκοιτάγματα» είναι μη αποδεκτά.

«Αν ο σύντροφος περνά πολύ χρόνο online παρακολουθώντας την προηγούμενη σχέση του και αισθάνεστε ότι σας παραμελεί, τότε ίσως δεν σας δίνει αυτό που θέλετε μέσα από τη σχέση σας. Μιλήστε του, πριν είναι αργά, λοιπόν», σημειώνει ο Δρ Γκρέι.

4.Πολλές επαφές με την πρώην

Τα συχνά email, τηλεφωνήματα και τα online μηνύματα με την πρώην αγαπημένη μπορεί να «καπελώσουν» τη σχέση σας. Αλλά η ουσία είναι στο περιεχόμενο της επικοινωνίας, διευκρινίζει η Καρολάιν Αξ, σύμβουλος σχέσεων, γνωστή για την στήλη της στην εφημερίδα Washington Post.

«Αν πρόκειται για email σε εβδομαδιαία βάση, αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του. Αλλά όταν η επαφή αυτή στερεί χρόνο από τη δική σας σχέση, τότε ο σύντροφός σας κάτι κρύβει. Μάλλον δεν έχει σπάσει τα δεσμά ακόμη», σημειώνει η κ.Αξ.

Μια νέα σχέση βασίζεται πολύ στην εμπιστοσύνη. Αν δεν αισθάνεστε καλά με την επαφή που διατηρεί ο σύντροφός σας με την πρώην του, τότε μιλήστε του. Ζητήστε να σταδιακά να αραιώσει αυτή η επαφή και να επικεντρωθεί στο χτίσιμο της δική σας σχέσης.

5.Αναφέρει το όνομα της πρώην την ώρα του σεξ

Αυτό κι αν είναι κακός συγχρονισμός. Το μυαλό κατά τη διάρκεια του σεξ και ειδικά τη στιγμή του οργασμού είναι σχεδόν ανεξέλεγκτο, άρα οτιδήποτε μπορεί να ξεστομιστεί ακούσια. Όπως το όνομα της πρώην του! Ε, αυτό είναι και η βασικότερη ένδειξη ότι ο σύντροφ

Keywords
Αναζητήσεις
πως καταλαβαινεις οτι αγαπας ακομη τον πρωην σου, με αγαπαει ακομα ο πρωην μου
Τυχαία Θέματα