Ο Ρυθμός Stage σηκώνει αυλαία

Μία από τις πιο όμορφες μουσικές σκηνές της Αθήνας, ο Ρυθμός Stage, ετοιμάζεται να μας κρατήσει και φέτος τον χειμώνα συντροφιά με εξαιρετικούς μουσικούς και τραγουδιστές, καθώς και με συνεργασίες - έκπληξη...
Μόλις έφτασε στα χέρια μας το πρόγραμμα του Οκτωβρίου και το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Στις 5 και 6 Οκτωβρίου ο Μιχάλης Τζουγανάκης σηκώνει την αυλαία τη φετινής σεζόν για τον Ρυθμό με δύο μοναδικές βραδιές πλημμυρισμένες με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και άλλα αγαπημένα,
πάντα συνοδεία του λαούτου του.

Στις 11 και 18 Οκτωβρίου ο Φίλιππος Πλακιάς καλεί στη σκηνή του Ρυθμού Stage τους φίλους του, Διονύση Τσακνή, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Σοφία Παπάζογλου και όλοι μαζί μας απογειώνουν!

Στις 12 Οκτωβρίου είναι ώρα για... φλαμένκο με την Ισαβέλλα Γαλαίου σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και guest star τον διεθνούς φήμης Ανδαλουσιανό τραγουδιστή Vicente Gelo για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στις 13 και 14 Οκτωβρίου οι Φωνές του Νότου, μία ομάδα μουσικών και τραγουδιστών από την Κρήτη, μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη.

Τέλος, στις 19, 20, 26 και 27 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μαζί με τη Σοφία Γεωργαντζή κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να τραγουδάνε με ψυχή.

Η σεζόν στον Ρυθμό Stage μόλις άρχισε! Ο Οκτώβριος αναμένεται υπέροχος και φυσικά έπεται συνέχεια...

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Keywords
Τυχαία Θέματα