«Ζωή σε δύο χρώματα» της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Αλίκη Οικονόμου – Γιωτάκου

Το «Ζωή σε δύο χρώματα» της Αλίκης Οικονόμου – Γιωτάκου από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, είναι ένα βιοματικό κι αισθηματικό μυθιστόρημα, γεμάτο αλήθειες για την αγάπη και τον έρωτα, τον αλληλοσεβασμό στις σχέσεις, τις αστοχίες και το ρεαλισμό στην καθημερινή πραγματικότητα των συμβατών ή μη συμβιώσεων αλλά και των αντίθετων χαρακτήρων σε ζευγάρια.

Η Λητώ, μέλος μίας εύπορης και γεμάτης αγάπη οικογένειας, μεγαλωμένη προστατευμένη σ’ έναν κόσμο με αγνά συναισθήματα και ζεστασιά,

δεν είχε μάθει ποτέ την άλλη πλευρά της ζωής. Πηγαίνοντας στο Παρίσι για τις σπουδές της, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Μιχάλη, όπου έχει έναν άλλο χαρακτήρα απ’ όσα η Λητώ ήξερε και γνώριζε ως τότε.

Ο Μιχάλης χωρίς ηθικούς φραγμούς, όρια και με υπέρμετρες φιλοδοξίες, σαγηνέυει την Λητώ και την πείθει να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Δύο κόσμοι αντίθετοι ενώνονται και η αποκάλυψη του κακού χαρακτήρα του Μιχάλη έχει ολέθριες συνάπειες για την ψυχολογία της Λητώς.

Μια ζωή στηριγμένη σε διαφορετικές αρχές και πιστεύω. Αποτέλεσμα: κακοποίηση, σύγκρουση και καταστροφή. Τιμωρία και κάθαρση. Αλλά και η λύση. . . . Κάθαρση που έρχεται με την δράση της Λητώς για τις κακοποιημένες γυναίκες στο Αβινιόν της Γαλλίας. Λύση που έρχεται με την εμφάνιση του Σέργιου όπου φέρνει στην Λητώ ξανά πίσω το χρώμα της ζωής της…

The post «Ζωή σε δύο χρώματα» της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα