Ζωή Κωνσταντοπούλου στο “Π”: Διαγράφουμε τα χρέη!

Συνέντευξη στον ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο τίτλος, ο υπέρτιτλος και οι υπότιτλοι σηματοδοτούν τους άξονες στους οποίους κινείται η εξαίρετη νομικός και μία από τις μεγάλες ελπίδες της νέας πολιτικής σκηνής της χώρας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με τον τεκμηριωμένο αλλά και πολύ μαχητικό λόγο της κέρδισε ήδη το ακροατήριο-κοινό και δεν της κάνουν χάρη τα ΜΜΕ, τα οποία αναγκάζονται να της παραχωρήσουν

το βήμα τους. Αναγκάζονται, γιατί και έχει κάτι να πει και το λέει την κατάλληλη στιγμή με τρόπο που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.
Την περασμένη εβδομάδα με δηλώσεις της ξεγύμνωσε τους Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου για εγκληματικούς χειρισμούς συγκάλυψης της φοροδιαφυγής. Παρενέβη δυναμικά στο θέμα της είσπραξης του χαρατσιού από τη ΔΕΗ και καταγγέλλει ότι οι περικοπές στους μισθούς των δικαστικών λειτουργών αποσκοπούν στο να κάνουν τους δικαστές ενδεείς, περιδεείς και, εντέλει, δικαστές πρόθυμους να «υπογράψουν αποφάσεις που άλλοι γράφουν». Βαριές κουβέντες, αλλά βαρύτατα είναι και όσα συμβαίνουν στη ζωή των Ελλήνων που είναι για χιλιάδες ένας «Γολγοθάς»….

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Keywords
Τυχαία Θέματα